AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

OPEL CASCADA modell választása.
Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő modelljét

Kérjük szűrjön egy választott paraméterre
Típus:
Ccm:
Évjárat:
Teljesítmény:

Benzin
Típus
Évjárat
Ccm
LE / kW
Motor típus
Dizel
Típus
Évjárat
Ccm
LE / kW
Motor típus

Utángyártott Opel Cascada alkatrészek

Opel Cascada alkatrészek 2013 óta készülnek az azonos nevű modellhez, amely egy nagyon elegáns megjelenésű, közép kategóriás convertible karosszériás autó, vagyis olyan, amelynek a teteje lenyitható.

 

Opel Cascada alkatrészek a világ élvonalában

 

Az Opel Cascada alkatrészek, mint ahogy maga a modell is, a világ autógyártásának az élvonalát jelentik. A piac igényeihez alkalmazkodva a földrészek és az egyes országok autósainak szokásait figyelembe véve sok változatban és néven forgalmazzák. Maga az Opel Cascada (spanyolul vízesés) Opel Cabrio (Spanyolország), Vauxhall Cascada (Egyesült Királyság), Holden Cascada (Ausztrália és Új Zéland) valamint Buick Cascada (Egyesült Államok és Kína) néven található meg a helyi autókereskedésekben. Természetesen valamennyibe Opel Cascada alkatrészek kerülnek a gyártás helyén, a lengyelországi Gliwicében.

 

Az Opel Cascada maga az elegancia

 

Az Opel Cascada alkatrészek egy igen elegáns közép kategóriás, két ajtós, úgy nevezett convertible karosszériás autóhoz készülnek, mely utóbbi terminus technikus azt jelenti, hogy az autó teteje leereszthető és nyitott utasterűvé, egy cabriolet-vé varázsolható. A dizájn Andrew Dyson és Elizabeth Wetzel munkáját dicséri. Igen, Elizabeth egy nő és nem férfi, vagyis az autózás és az autótervezés egyáltalán nem férfi kiváltság. Az Opel Cascada alkatrészek egy frontmotoros és első kerék meghajtású kocsihoz készülnek, amelybe 1,4 literes és 1,6 literes benzin, illetve 2,0 literes dízel motorokat építenek, amelyekhez 6 sebességes kézi- és 6 sebességes automata váltó jár.