AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Szelepek választása.

Az üzemanyag rendszer szelepek bár aprócska alkatrészek, mégis létfontosságú szerepük van. Üzemanyag rendszer szelepek beszerezhetőek akár egy alkatrész üzletből, vagy még könnyebben és gyorsabban egy webáruházból. Az üzemanyag rendszer szelepek javítására sajnos nincs lehetőség, ezért ha ezek meghibásodnak, akkor azonnal ki kell őket cserélni, ehhez pedig kell keresni egy közeli megbízható autószervizt.

Az üzemanyag rendszer szelepek

Az üzemanyag rendszer a legfontosabb eleme az autóknak, hiszen ez biztosítja azt az üzemanyag mennyiséget, ami az autó meghajtásához szükséges, ráadásul ahhoz is hozzájárul, hogy az üzemanyag a motorhoz jusson. Az üzemanyagtartályból a porlasztóba kerül az üzemanyag a szivattyú nyomása által, innen pedig a hengerekbe kerül a levegővel keveredve. Az üzemanyag befecskendezés is az üzemanyag rendszer egyik fontos része, amit turbónak neveznek, és amit manapság már nemcsak dízeles autókban használnak. Nagyon oda kell figyelni tehát az üzemanyag rendszerre, mert enélkül nem is indulna el az autó, és ha hibásak a szelepek, akkor azonnal keresni kell egy megbízható autószervizt, ahol a szakemberek elvégezhetik a cserét. 


Keresse meg az autójához megfelelő üzemanyag rendszer szelepeket:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Mik azok az üzemanyag rendszer szelepek?

Üzemanyag rendszer szelep

A szelepek arra valók, hogy szabályozzák a gázok, illetve folyadékok áramlását, valamint megváltoztatják az irányukat, és akár el is zárhatják azokat. A szelepeket a csővezetéki armatúráktól az különbözteti meg, hogy a szelepeknél a záróelem az élükre merőlegesen mozgatható. A szelepek a csővezetékekhez többféle módon is csatlakozhatnak. Manapság már nemcsak új üzemanyag rendszer szelepek vásárolhatóak, hanem szert tehet utángyártott darabokra is, amelyek sokkal alacsonyabb áron megkaphatóak mint az eredetiek, viszont minőségük és kinézetük teljesen megegyezik az eredeti alkatrészekével.