AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Porlasztó komplett választása.

A komplett porlasztó az üzemanyag rendszerhez tartozik, és ez a rendszer felelős az autó meghajtásáért, tehát ez a legfontosabb rendszer minden járműben. Az üzemanyag rendszer egy igen bonyolult és komplex rendszer, amely több részből tevődik össze, és nagyon fontos, hogy minden rész a helyén legyen és hibátlanul működjön, mert ha valami meghibásodik benne, akkor annak nem lesz jó vége.

Az üzemanyag rendszer és a komplett porlasztó

Az üzemanyag rendszer arról gondoskodik, hogy minden legyen elég üzemanyag az autó meghajtásához, illetve arról is, hogy ez az üzemanyag eljusson a motorhoz. Az üzemanyagtartályból az üzemanyag a porlasztóba kerül a szivattyú által, itt pedig keveredik levegővel, végül pedig a hengerekbe jut. A porlasztónak fontos szerepe van tehát abban, hogy az üzemanyag problémamentesen a hengerekbe juthasson. A piacon több gyártó is foglalkozik komplett porlasztó gyártással, viszont a Jp Group kínálatában találhatóak a legjobb minőségűek. Komplett porlasztót vásárolhat alkatrész üzletben, vagy rendelhet akár egy alkatrész webáruházból is, ami gyorsabb és könnyebb megoldás. 


Keresse meg az autójához megfelelő komplett porlasztót:


Utángyártott porlasztó komplett

Ha a porlasztó komplett meghibásodott, és eljött az ideje a cserének, akkor érdemes egy megbízható autószervizhez fordulni, hiszen bár a csere nem tűnhet elsőre bonyolultnak, mégis az, ezért csak egy tapasztalt szakember végezheti el szakszerűen. Ilyenkor vásárolhat egy teljesen új porlasztó komplettet, vagy beszerezhet egy utángyártott alkatrészt is, ami minőségben és kinézetben teljesen megegyezik az eredeti alkatrészekkel, viszont sokkal olcsóbbak ezeknél, ami fontos szempont ha autóalkatrészekre kerül a sor. Ha a porlasztó komplett meghibásodik, akkor nincs lehetőség javításra, csak cserével lehet ilyenkor kijavítani a hibát.