AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Lámpa tartó választása.

Lámpa tartóra minden autóban nagy szükség van, hiszen fontos a világosság vezetés közben, főleg akkor, ha éjszaka vezetünk. Mivel már kaphatóak telefon és GPS-tartók, valamint italtartók is, értelemszerűen lámpa tartókat is gyártanak már az alkatrész gyárak. Izzókat, ledeket és a hozzájuk illő lámpa tartókat az alkatrész webáruházakban, alkatrész üzletekben és autószervizekben lehet szerezni.

Lámpa tartók legjobb típusai

A piacon több különböző típusú és méretű lámpa tartó is kapható. A Lucas L1130 lámpa tartók például dupla kapcsolatúak és offset csapokkal rendelkeznek. A BA7S lámpa tartó egységes kapcsolattal rendelkezik, és egyetlen csavarral is be lehet csavarni. Ennek a lámpa tartónak a külső átmérője 7,9 mm. Ezen kívül vannak műanyagból és egyéb anyagokból készült lámpa tartók is, amelyekre tehát nagy szükség van, hiszen ezek egy helyben tartják az autó lámpáit. Meghibásodásuk esetén azonnal cserélni kell őket, hiszen egy lámpa tartót nincs értelme felújítani, szinte minden alkatrész üzletben lehet már kapni olcsó lámpa tartókat, egy szervizben pedig kellően fel tudják szerelni azokat.


Keresse meg az autójához megfelelő lámpa tartó alkatrészeket:


Hátsó lámpa tartó

Az Iharos & Goller nagy mennyiségben után-gyárt hátsó lámpa tartólemezeket, valamint az Alharos & Goller kínálatában is találhatóak ilyen alkatrészek. A hátsó lámpa tartók is éppolyan fontos, mint az elülső lámpák tartói, hiszen az autó mögött is szükség van fényre éjszakánként, hiszen így a mögöttünk autózók már messziről észrevesznek minket. A lámpák tehát a biztonságért felelősek, ezért mindig ellenőrizni kell azt, hogy a lámpák és a lámpa tartók rendben legyenek, és ha meghibásodást észlel, akkor azonnal érdemes lecserélni őket, mert ha sötétben vezet lámpa nélkül, az igen kockázatos és veszélyes is lehet, hiszen balesetek is bekövetkezhetnek.