AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Hűtőrács keret választása.

Hűtőrács keret a neve az autó hűtőrácsát szegélyező, mintegy keretbe foglaló lécek összességének. Egyrészt rögzít és fixen tartja magát a hűtőrácsot, másrészt dizájn funkciója is van, még szebbé akarja tenni az egyébként is szép autónkat.

A hűtőrács keret nem ritkán sérül

Mivel a hűtőrácskeret az autó elülső részén található, vagyis szemben a frontálisan érkező mindenféle mechanikai hatásoknak, felverődő pornak, sárnak és kőnek, más autónak, nem ritkán éri sérülés. Ez néha olyan komoly deformációval járhat, amit már egy ügyes karosszéria lakatos sem tud helyre pofozni. Ilyenkor nem marad más hátra, mint a hűtőrács keret cseréje, amihez természetesen a márkának, a modellnek és az évjáratnak megfelelő hűtőrács keretet kell beszerezni. Sem ez, sem a csere elvégzése az új keret felszerelése, nem tartozik a bonyolult műveletek közé, ezért érdemes inkább örülni, mint bosszankodni, ha a hűtőrács keret sérült csak.


Keresse meg az autójához megfelelő hűtőrács keretet:


A hűtőrács keret egyre inkább műanyag

A hűtőrács keretet is elérte a műanyagodás, azaz egyre inkább öntött műanyagból készülnek. Ez nyilván csökkenti az árakat, de nem igazán egyszerűsíti a csere során az új hűtőrács keret beszerzését, mert a gyakran kacifántos és speciális formájú műanyag alkalmatosságot utólag szinte lehetetlen kialakítani. Sokkal nehezebb, mintha krómozott acélból lenne. Nem beszélve arról, hogy ezek rögzítése is magából a keretből kiöntött fülecskékkel és egyéb kiálló kisebb-nagyobb elemekkel van megoldva, ami csak tovább bonyolítja az utólagos legyártást. Ettől még persze létezik az utángyártott hűtőrács keret, amit nagyobb kockázat nélkül meg is lehet vásárolni.