AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Önindító mágneskapcsoló választása.

Önindító mágneskapcsoló helyezi az önindító motort áram alá, ami megforgatja az autó belső égésű motorját, így indítva el az égési és befecskendezési folyamatot, a motor működését.

Az önindító mágneskapcsoló meghibásodása

Az önindító mágneskapcsoló leegyszerűsítve beindítja az önindító motort. Ezen kívül, amikor a belső égésű motor már működésbe lépett, le is állítja. Meghibásodását az jelzi, hogy hiába fordítjuk el az indítókulcsot, az önindító motor nem kezd el forogni, így az autónk motorja sem indul el.


Keresse meg autójához megfelelő Önindító mágneskapcsolót:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Másik ilyen hibajelenség, hogy az önindító motor daráló hangot ad, mert a kapcsoló nem választja le a motorról, miután az már működésbe lépett. A mágneskapcsoló nem túl bonyolult alkatrész, de számos mechanikus alkotórésze van, amelyek könnyen hibásodnak. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Az önindító mágneskapcsoló cseréje

önindító mágneskapcsoló webáruház autójához

Az önindító motorok egyik leggyakoribb hibái közé tartozik, hogy a mágneskapcsoló felmondja a szolgálatot. Javítgatása általában nem fizetődik ki, a legegyszerűbb, ha kicseréljük egy biztonságos újra. Ez nem tartozik a bonyolult szerelési munkák közé. A legfontosabb, amire figyelni kell, hogy az autó típusának és évjáratának megfelelő önindító mágneskapcsolót vásároljunk és szereljünk be. Mivel valóban egyszerű alkatrészről van szó, nem kell ragaszkodni az eredeti alkatrészhez, az utángyártottak is megfelelnek a célnak.