AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Javító készlet választása.

Javítókészlet segítségével minden gondunk egy csapásra megoldódik. Ez a szó lett korunk bűvös kulcsszava. Az autóalkatrészek vásárlásakor egyre több alkalommal találkozunk a kifejezéssel. Vajon tényleg olyan jó dolog a javítókészlet?

Mi az a javítókészlet?

A javítókészlet hasznosságát és népszerűségének indokoltságát firtató kérdésre adható rövid válasz az, hogy a javítókészlet valóban nagyon praktikus, gazdaságos és jó dolog, akármilyen alkatrészről, vagy alkatrészek akármilyen együtteséről is van szó az autóban, mert megkönnyíti a pótalkatrészek beszerzésének folyamatát és a szerelést is. Azt azonban nem lehet mondani, hogy valamilyen csodaszerről lenne szó, mert egy javítókészletben, így például egy fényszóró esetében is, csak olyan dolgok vannak, amelyek a készleten kívül egyenként is beszerezhetőek. Vagyis a javítókészletben semmi új nincs.


Keresse meg az autójához megfelelő javítókészletet:


Akkor miért olyan jó?

A javítókészlet azért praktikus, mert – ugyan nincs benne semmi új – viszont minden egyszerre, egy helyen megvan benne, amihez egy adott alkatrész, vagy az autó egy adott berendezésének javításához, vagy egy-egy alkatrész cseréjéhez szükség lehet. Ez annyit tesz, hogy egy alkatrész esedékes cseréje alkalmával nem kell külön-külön gondoskodni a cseréhez szükséges rugókról, alátétekről, az esetleg elguruló, vagy deformálódó csavarokról, alátétekről, mivel minden esetleg szükségessé válható dolog benne van a javítókészletben. Esetenként feleslegesen, mert nincs is rá szükség, de ha mégis, akkor ott van kéznél.