AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Bosch világítástechnika

Bosch világítástechnika alatt nem egy márkanevet értünk a sok közül, hanem ez már önmagában egy fogalom. Minden, ami az autóiparban a világítástechnikával összefügg, korszerű és kiváló minőségű az a Bosh kínálatában megtalálható.

Bosch német minőség és szállítási precizitás

A Bosch az autóipar számára eredeti, gyári alkatrészeket ugyanúgy szállít, mint utángyártott vagy saját fejlesztésű pótalkatrészeket. A világ 150 országában jelen lévő cég 18 ezer munkatársa 650 ezer különféle alkatrészt és részegységet gyárt és szállít a megrendelőinek, a legnagyobb autógyáraktól kezdve a legismertebb alkatrész kereskedelmi cégeken át a legkisebb autójavító műhelyekig bezárólag, egyszerűen mindenhová, a nap mind a 24 órájában. És akkor még szó sem esett a Bosch olyan specialitásairól, mint az autó szervizek berendezései és felszerelései, vagy az egyik legismertebb ágazat az autóvillamosság és világítástechnika. Persze a Bosh nem csak autóipar, mert a Bosch egy világvezető technológiai vállalatcsoport 360 ezer alkalmazottal, 4600 védett licenccel és 440 leányvállalattal a világ 60 országában.

 

Keresse meg autójához megfelelő Bosch világítástechnika alkatrészeket:

A Bosch világítástechnika

A Bosch minden típusú és célú közlekedési eszközhöz, így valamennyi autófajtához gyárt alapvető világítástesteket. Fényszórókat, helyzetjelzőket, féklámpákat és irányjelzőket. Ez annyit jelent, hogy az égőtestek, a lámpatestek mellett a teljes armatúrát, de akár az egész vezérlést is szállítani tudják. Mindehhez gyártanak még speciális autófényforrásokat és fényjelzőket, kereső és munkareflektorokat, vészjelző és különleges fényjelző berendezéseket. Valamennyi termékükre az igényes dizájn és a high-tech megoldások sokasága, a kiváló minőség és a teljes körű tanácsadást magába foglaló szervizszolgáltatás a jellemző.

 

Univerzális autó lámpák

A Bosch univerzális lámpái a legszélsőségesebb követelményeknek is eleget tesznek. A termékválasztékunkban megtalálható kiegészítő fényszórók, munkafényszórók, és forgó jelzőfények minden igényt kielégítő megvilágítást nyújtanak halogén, xenon vagy LED technológiával. A felszerelésre és beállításra vonatkozó szabályokat valamint a beállítási méreteket és a jogszabályi előírásokat mindenkor be kell tartani.

Univerzális autó lámpák kedvező árakon

Bosch kiegészítő fényszórók

A Bosch kiegészítő fényszórói javítják a járművek normál világítási profilját. Fokozódik a láthatóság, és a vezető további, értékes időt nyer, hogy gyorsabban reagálhasson a változó forgalmi viszonyokra. Teljes termékválaszték termékcsalád minden gépjárműhöz. Halogén, xenon és LED-lámpa választék. Kétféle világítási profil: széles/hosszú ENSZ-EGB jóváhagyással és keskeny/hosszú terep alkalmazásokhoz.

Bosch reflektorok és keresőfényszórók

A Bosch reflektorai egyenletesen világítják be a fényforrás körüli nagy területeket, és ideálisak állandó vagy mobil munkaterületek bevilágítására. Ezzel ellentétben, a Bosch keresőlámpák által kínált éles, keskeny fénynyaláb nagyon távoli tárgyak megvilágítását teszi lehetővé. Halogén, xenon és LED-lámpák teljes választéka. A szigorú, praktikumot előtérbe helyező tesztelési körülmények gondoskodnak a hosszú élettartamról. Megbízható védelem a nedvességgel, szennyeződésekkel és korrózióval szemben.

Bosch forgó jelzőfények

A Bosch három termékcsaládja, az RKLE LED Compact, az RKLE 200 és az RE 60 kínál haszonjárművekre szerelhető forgó jelzőfényeket eredeti alkatrészként, tartozékként vagy szervizben végzett javításhoz. Az RKLE LED Compact, nagyteljesítményű LED forgó jelzőfény alacsony energiafogyasztással és minimális hibalehetőséggel. Az RKLE 200, alkalmazások széles köréhez használható, erős jelzőteljesítménnyel, a folyamatos működésről pedig a strapabíró anyagai gondoskodnak. Az RE 60, rendkívül rugalmas és egyszerűen felszerelhető.