AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Vákuumszivattyú tömítés választása.

Vákuumszivattyú tömítés gondoskodik arról, hogy a hidraulikus fékrendszernél használatos vákuumszivattyú csatlakozása hézagmentes legyen, a nyomás ne tudjon megszökni a rendszerből.

A vákuumszivattyú tömítés szerepe

A vákuumszivattyú tömítés szerepe az, hogy a vákuumszivattyú működése közben létrejött különbség a külső légnyomás és a rendszer nyomása között fenn tudjon maradni. Ezért a tömítésnek jól kell illeszkednie a tömítendő nyílást határoló két felülethez, ...


Keresse meg autójához megfelelő fékrendszer vákuumszivattyú tömítést:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...anyagában olyannak kell lennie, amely – egyrészt – elég puha ahhoz, hogy felvegye a tömítendő alkatrész alakját, - másrészt pedig - elég keménynek, hogy a csavarok meghúzásánál, illetve a két rész összepréselésekor használt jelentős erőt el tudja viselni, azaz ne préselődjön teljesen össze. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A vákuumszivattyú tömítés cseréje

Fék vákuumszivattyú tömítés

A vákuumszivattyú javítása közben, amikor a szivattyút szétszerelik, minden esetben eltávolítják a tömítéseket is. Ilyenkor jól látszik, hogy az egyes alkatrészek egymáshoz szorításakor mennyire deformálódtak a tömítő elemek. Ezeket ezért visszaszerelni már nem lehet, illetve nem is szabad, mivel az eredeti tömítő képességüket elveszítették. E helyett új tömítéseket kell beszerelni. Ennél a döntésnél semmi jelentősége annak, hogy a kivett tömítés mennyi ideje volt a helyén, mert a csere akkor is elkerülhetetlen, ha egészen frissek a régi tömítések.