AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Menetdinamika szabályozás ABS relé választása.

A menetdinamika szabályozás a fék hidraulika nagyon fontos része. a fék hidraulika pedig a fékrendszer helyes működéséért felelős, tehát egy igen fontos alkatrészről van szó. A fékhidraulika egy nagyon bonyolult rendszer, ami rengeteg alkatrészből áll, ezek egyike a menetdinamika szabályozás ABS relé, ami ha meghibásodik, azonnal cserélni kell, hiszen az alkatrész meghibásodása kockázatos lehet.

A menetdinamika szabályozás ABS relé legfontosabb jellemzői és adatai

A relé tulajdonképen egy olyan kapcsolóelem, amely elektromos áram mágneses hatására különböző érintkezőket működtet, és lényegében egy tekercsből áll, valamint egy kapcsolóból, amit az említett tekercs működtet, tehát a relék vezérlésre valók. A legjobb menetdinamika szabályozás ABS relé 12 V névleges feszültséggel rendelkezik, áramerőssége 7 A, pólusszáma 5, és lapos csatlakozóval rendelkezik. Ezekre az ABS relékre nagyon kell vigyázni, mert ha meghibásodnak, akkor csak cserére van lehetőség, sajnos javításra nincsen. 


Keresse meg az autójához megfelelő menetdinamika szabályozás ABS relét:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A menetdinamika szabályozás ABS relé szerepe a fékhidraulikában és a fékrendszerben

A menetdinamika szabályozás relének, mint az összes többi fék hidraulika alkatrésznek nagy szerepe van abban, hogy a fékrendszer megfelelően működjön. A fékrendszer a legfontosabb része az autónak, és ez az, ami biztonságban tartja az autó utasait, tehát ha egy alkatrész, mint például a menetdinamika szabályozás relé elromlik, akkor azonnal autószervizhez kell fordulni, nem érdemes kockáztatni. Az elromlott alkatrészeket azonnal újra kell cserélni, ha a relékről van szó, akkor nem tudják azokat javítani. Menetdinamika szabályozás ABS relét többféle méretben és többféle márkához is könnyen kapni lehet a legtöbb alkatrész webáruházban és alkatrész üzletben is.