AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Menetdinamika szabályozás választása.

A menetdinamika szabályozás a fék hidraulikájához tartozik, a fék hidraulika pedig az, amire igazán oda kell figyelni, tehát a menetdinamika szabályozás is létfontosságú, ha a személyautókról van szó. A fék hidraulika a fékrendszer meghatározó része, a fék hibátlan működése pedig elengedhetetlen, tehát a menetdinamika szabályozás is folyamatos karbantartást igényel, és a legkisebb hibákra is oda kell figyelni.

A menetdinamika szabályozás a fék hidraulikában

A fékrendszer az autó legbonyolultabb része, és egyben a legfontosabb is, épp ezért a fék hidraulikára és a menetdinamika szabályozásra is gyakran oda kell figyelni, mert ha ezek meghibásodnak, akkor nem működnek majd a fékek, és akár baleset is lehet a vége. A legkisebb rendellenességre is azonnal reagálni kell méghozzá úgy, hogy autószervizbe visszük az autót. Az elromlott alkatrészeket pedig új, működő és megbízható darabokra kell cserélni. A hall-szenzorral rendelkező menetdinamika szabályozó alkatrészek több előnnyel is rendelkeznek.


Keresse meg az autójához megfelelő menetdinamika szabályozás alkatrészeket:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A menetdinamika szabályozás meghibásodása és cseréje

Amikor a menetdinamika meghibásodik, akkor sajnos nincs lehetőség javításra és felújításra, mindenképpen új alkatrészekhez kell fordulni, nincs idő a habozásra, hiszen a a menetdinamika nagyon fontos része a fék hidraulikának, ami pedig a fékrendszer egyik alap alkatrésze. A fék hidraulika és a menetdinamika szabályozás feladata az, hogy parancsokat juttasson el a fékbetétekig, amik elvégzik a valódi munkát. Menetdinamika szabályozó cseréje alkalmával mindenképpen olyan alkatrészhez kell fordulni, aminek a beépítési oldala első tengely kétoldali, és amelynek kábelhossza legalább 610 mm. Menetdinamika szabályozót minden autótípushoz kapni lehet az alkatrész üzletekben és autós webáruházakban is.