Európai Regionális Fejlesztési Alap
AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Sct szűrők

SCT szűrők beépítésével gyári minőséget lehet biztosítani az autóban. Az SCT-Germany Alkatrész márkanév alatt forgalmazó SCT-Vertriebs GmbH székhelye a németországi Vedelben van. Az 1993-ban indult vállalkozás ma már 92 országba szállítja termékeit.

SCT szűrők mindenhol az autóban

Az SCT az autókban használatos valamennyi szűrőfajtát gyártja. A legjobb minőségű levegőszűrők, olajszűrők, pollenszűrők, üzemanyag- és utastéri szűrők kerülnek ki az üzemből, szinte valamennyi gépkocsitípus számára. Az SCT légszűrői 100 kilométerenként 15 köbméter levegőt tisztítanak meg a portól, továbbá a biológiai és egyéb szennyeződésektől, amivel nemcsak megóvják a motort a sérülésektől, egyes alkatrészek üzemképtelenné válásától, de átlagosan mintegy 3-4 százalékos üzemanyag megtakarítást is lehetővé tesznek. Az SCT szűrők kivételes teljesítményének és sikerének záloga az a speciális igényre kifejlesztett papírfajta, ami a szokásosnál hatékonyabb szűrőfelületet alkot.

SCT olaj- és üzemanyagszűrők

Az SCT olajszűrő kivételes hatékonysággal tisztítja meg a motorolajat vagy a hidraulikus olajat minden szennyeződéstől, beleértve az égéstermékeket és fémdarabkákat is, ezáltal hatékonyan védi a motort, és megakadályozza az esetleges sérüléseket és eltömítődéseket, ami nagyban hozzájárul a motor optimális teljesítményéhez és élettartalmának növekedéséhez, valamint az üzemanyag-fogyasztás csökkenéséhez. Hasonló pozitív hatást lehet elérni az STC üzemanyagszűrő használatával is a motor működése szempontjából. Mindkét esetben az SCT szűrők nagy előnye, hogy a betétek könnyen, gyorsan cserélhetők. Ugyanez vonatkozik az utastér levegőjének tisztaságán őrködő SCT szűrőkre is.

 

Keresse meg autójához megfelelő SCT szűrőket országosan legjobb áron: