AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Bosch gyújtáskábelek

Bosch gyújtáskábelek felhasználásával érheted el, hogy az autó egyik legfontosabb részegységének üzembiztonsága a kor adta technikai lehetőségeket kihasználva a legjobb legyen. Az autóvillamosság piacvezető cége a Bosch.

A Bosch gyújtókábelek nem tegnap óta tartoznak a járműipar élvonalába

Alighanem még évtizedekig oda is fognak tartozni, hacsak a Bosch fel nem hagy a gyártásukkal. A cég termékeit mindig a legmagasabb műszaki-technikai színvonal jellemezte és ez vonatkozik a Bosch gyújtáskábelekre is, amelyek legújabb generációja a száz százalék szilikonból készült gyújtáskábel, amely gyári beszállítói minőségével minden, a legmagasabbra állított mércének megfelel, mindent tud, amit egy gyújtáskábeltől el lehet várni, de még annál is többet. Mindenek előtt abszolút üzembiztos és tartós.

 

Keresse meg autójához megfelelő Bosch gyújtáskábeleket:

Bosch gyújtásvezeték, gyújtáskábel webáruház

A Bosch gyújtáskábelben nincs PVC

A lehető legjobb és leghatékonyabb szigetelés érdekében a Bosch gyújtáskábelek nem tartalmaznak PVC-t. Helyette 100 százalékban szilikonból készülnek és ennek köszönhetik a jó szigetelő tulajdonságuk mellett azt is, hogy extrém hőhatások közepette is abszolút biztonsággal látják el a feladatukat. Ez azt jelenti, hogy mínusz 60 fok és plusz 200 fok között is zavartalanul működnek. Nem érzékenyek a vegyi anyagokra és a fizikai behatást is kiválóan tűrik. A kiemelkedő szigetelő és zavarszűrő képességüknek köszönhetően óvják a motort és a katalizátort.