AUTÓTÍPUS KERESÉS

Kovács Autó

Bosch elosztófedél beszerelési tippek trükkök

Az elosztófedél és az elosztópipa a gépjármű egyik legfontosabb részegysége, a motor teljesítményét kritikus mértékben befolyásolja.

Bosch elosztófedél beszerelési tippek trükkök

Meghibásodása felborítja a motorban a gyújtási műveletsort. Lehetséges következmény: nagymértékű rázkódás, a motor nehezen indít-ható, éles sivító hang hallatszik. Jelentkezhet még leállás és utógyújtás, valamint hideg motor esetében motorpörgés. Ezek a jelek egyértelműen arra utalnak, hogy új elosztófedél-re/elosztópipára van szükség. Tippek az elosztófedéllel kapcsolatban. Mit tegyünk és mit ne! Állapítsuk meg, hogy milyen fajtájú elosztófedél/elosztópipa kompatibilis a járművünk gyújtási rendszerével. Más autóalkatrészhez hasonlóan a megfelelő típusu Bosch elosztófedél biztosítja a magas teljesítményszintet. Nedvesség ellen védett, kiváló minőségű elosztófedelet/elosztópipát válasszunk. Így jelentősen hosszabb lesz az elosztó- és a gyújtási rendszer vagy a motor más részegységeink élettartama.

 

KERESSE MEG AUTÓJÁHOZ MEGFELELŐ Bosch GYÚJTÁSelosztó fedelet:

Mit ne tegyünk a Bosch elosztófedélel?

A nem szabványos anyagokból készült Bosch elosztófedél / pipa nem nyújt nagy teljesítményt és élettartama sem hosszú. Ne elégedjünk meg a rosszabb minőséggel azért, mert olcsóbb. Tartsuk szem előtt, hogy autóalkatrész vásárlásakor azt kapjuk, amit megfizetünk! Ne fizessünk többet egy tetszetősebb elosztófedélért. (A piacon jelenleg kaphatók olyan elosztó-fedelek, amelyektől a motorház különleges kinézetet kap. Amennyiben többe kerülnek, mint egy kiváló minőségű, de egyszerűbb kivitelű fedél, akkor ez az ártöbblet nem kifizetődő.) Az elosztófedelet/elosztópipát nem kell gyakran cserélni, bár vannak olyan autósok, akik minden gyújtógyertya-cserekor kicseréltetik. Ajánlatos kétévente egyszer ellenőriztetni az elosztófedél / elosztópipa állapotát.

 

Alkatrészek akár 45% kedvezménnyel - Kovács Autóalkatrész Webáruház - IRÁNY A BOLT!