AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kézi sebességváltókar borítás választása.


Kézi sebességváltókar borítás a neve annak a bugyinak, zsákocskának, vagy egy ujjú kesztyűnek, vagy minek, ami a kézi sebességváltó kart borítja és védi meg a belső szerkezetét a portól és az egyéb szennyeződésektől.

A kézi sebességváltó kar borítás sokat mond az autó tulajdonosáról

A piszkos, gyűrött és bóvli kézi sebességváltókar borítás nem fest jó képet az autó tulajdonosáról. Nem is beszélve, ha esetleg még ki is van szakadva, vagy felfeslettek az öltések a bőrön. Azon túl, hogy ez nem esztétikus és trehányságra, igénytelenségre utal, még veszélyeket is hordoz magában, ...


Keresse meg autójához íllő Kézi sebességváltókar borítást:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...mivel a sebváltókar mellett az egész sebváltó szerkezetet be lehet szennyezni, ha a sebességváltó borítás nem zár rendesen. Ez akár a sebességváltó működésében is zavarokat okozhat. Ez pedig a sebességváltó rendszer közvetítésével még a motorban, de a sebességváltó fogaskerekeiben mindenképpen károsodást eredményezhet. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

 

Mennyit költsünk a kézi sebességváltókar borítására

A kézi sebességváltókar borítás anyagának és kikészítésének összhangban kell lennie az autóval. Ez nem jelent mást, mint azt, hogy egy drága felső kategóriás Mercedesben, vagy BMW-ben egészen visszataszítóan mutat egy szerény kézi sebességváltókar borítás, ami egy alsó középkategóriás autóhoz nagyon jól illene. És természetesen fordítva. Kicsit nevetséges és procc, egy szerény képességű és kinézetű autóba méregdrága anyagból hivalkodó kézi sebességváltókar borítást prezentálni. Az autó minden porcikája, az autóillatosítótól, a hátul bólogató kutyusig az autó tulajdonosának ízléséről árulkodik. Ezért nem elhanyagolandó az autónk külseje és belseje sem. A kézi sebességváltókar borítás esetében is legyen azonban az első szempont a funkcionalitás és a megfelelő érték-ár arány. Ez utóbbit szem előtt tartva soha sem futhatunk lyukra.