AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Féltengely gumiharang választása.

Féltengely gumiharang nélkül a féltengelycsukló védtelen lenne a szennyeződésekkel szemben, ami a féltengely végzetes meghibásodásához, jelentős javítási költséghez vezetne.

Féltengely gumiharang az autójához, hogy megóvja a csuklókat az elszennyeződésektől!

Tehát a néhány ezer forint értékű féltengely gumiharang állapotának elhanyagolása jó példa arra, hogy egy olcsó alkatrész elmulasztott cseréje mennyivel nagyobb költség forrása lehet később. Ha nagy a baj, akkor természetesnek tűnik mindenki számára, hogy elengedhetetlen a féltengely csere, vagy a féltengely felújítás.


Keresse meg autójához megfelelő féltengely gumiharangot:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Az is, hogy mindennek széria része a féltengely gumiharang csere is. Az azonban gyakran ilyenkor sem jut eszünkbe, hogy a költséges féltengely felújítás vagy csere talán elkerülhető lett volna, ha időben megtörténik a gumiharangok cseréje, vagy esetleg időben ránézett volna valaki. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Féltengely gumiharang meghibásodásának lehetséges okai, javítása és cseréje.

Persze igazán csak akkor lenne költséghatékony a féltengely gumiharangcsere, ha megoldható a féltengely kiszerelése nélkül. Tekintettel arra, hogy akár csak egy féltengely gumiharang cseréje sem képzelhető el megfelelő célszerszám nélkül, ajánlatos féltengely meghibásodás esetén is szervizbe menni. Nem beszélve arról, ha a féltengely javítás, a féltengely szerelés bonyolultabb feladatokat jelent, mint egy gumiharang csere. A féltengely bonyolult alkatrész, a féltengely szerelés komoly szakértelmet igényel. Viszont benézni az autónk alá és sorba megvizsgálni az első és hátsó tengely jobb - bal végein a féltengely gumiharangok állapotát, hát nem kíván sok szakértelmet. Ha szakadt, mozog a rögzítés, elkopott, akkor valószínűleg hosszabb távon már nem védi megfelelőképpen az érzékeny csuklókat.