AUTÓTÍPUS KERESÉS

Kovács Autó

Bosch szíjak

Bosch szíjak a cég világszerte elismert minőségű gyártmányai között is kiemelkedő tulajdonságokkal bírnak, ezért szinte valamennyi vezető autómárkában megtalálhatóak.

A Bosch szíjakat komplett rendszerekben forgalmazzák

Az autókban számos szíjmeghajtású alkatrész működik, amelyeknél alapvető jelentőségű, milyen minőségű a szíjmeghajtás. Ettől függ az autó segédberendezéseinek biztonságos működése. Amikor elhasználódott a szíjmeghajtás, általában nem csak magát a szíjat szokás kicserélni. Ezért a Bosch nem csak a meghajtó szíjakat, de egész meghajtó rendszereket ajánl az autószervizeknek, és az autógyártóknak. Ebben a görgők, a feszítőelemek és a szíjak tökéletesen össze vannak hangolva, garantálva a részegységek lehető legjobb együttműködését.

 

Keresse meg autójához megfelelő Bosch szíjakat:

Bosch szíjak autó szíjhajtás alkatrészek

A Bosch folyamatosan fejleszti termékeit

A Bosch 3 készletcsoportot kínál a vevőinek. Ezek: vezérműszíj-/feszítőgörgő-készlet, vezérműszíj és vízpumpa készlet, hosszbordás szíj-/ feszítőgörgő-készlet. A szettek egyes alkotórészei az autógyártók specifikációi szerint készülnek, és működés közben ellenőrzik valamennyit, rendszeresen tartóssági tesztnek vetik alá őket. A Bosch folyamatosan fejleszti a kit-programot a gépjárműállomány változását követve. A gyártók módosításait a lehető leghamarabb bevezetik a Kit-programjukban is. A cég rendszeresen információt szolgáltat a partnereinek az újításairól és a választéka szélesítéséről.

Bosch szíjak maximális teljesítményt nyújtanak a napi használat során – mindezt nagy mechanikai, kémiai és hőterhelés mellett.

Speciális követelményekre a Bosch egy rugalmas hosszbordás szíjat kínál, kiváló ellenálló képesség és hosszú élettartalom.

Bosch hosszbordás szíjA modern, szintetikus gumiknak köszönhetően a Bosch rugalmas hosszbordás szíjai rendkívül tartósak. A rugalmas és hihetetlenül strapabíró, csúcstechnológiás szálak optimálisan csillapítják a menet közbeni rezgéseket. Innovatív technológia: a legmodernebb szintetikus gumik: rendkívül tartósak. Rugalmas és hihetetlenül strapabíró, csúcstechnológiás szálakból készült feszítőtag: nem igényel karbantartást. Ellenálló szíjbelső: minimális kopás. Innovatív technológia: A legmodernebb szintetikus gumik: rendkívül tartósak. Rugalmas és hihetetlenül strapabíró, csúcstechnológiás szálakból készült feszítőtag: nem igényel karbantartást. Ellenálló szíjbelső: minimális kopás.

Bosch hosszbordás szíjak fő előnyei

  • Nincs bejáratási időszak
  • Optimális feszesség – utánfeszítés nélkül: kíméletes az alkatrészekkel
  • Optimális csillapítás
  • A rugalmas hosszbordás szíj szerszámkészletnek köszönhetően egyszerűen beszerelhető
  • Rendkívül tartós

Rugalmas hosszbordás szíj szerszámkészlet

  • Univerzális szerszám műhelyek számára: szinte minden általános járműtípushoz használható
  • Gyors és egyszerű szíjcserét tesz lehetővé
  • Kiváltja a csak adott célra használható hagyományos szerszámokat, ezáltal költségtakarékos és hosszú távon környezetkímélő megoldás