AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Led index választása.

Led index beszerelésével nem csak kevesebb energiát fogyasztó, környezetbarátabb izzóval látjuk el az autónkat, de egyben az irányjelzőnk élettartamát is megnövelhetjük. Tuningolja autóját tiszta és erős fényekkel, tekintse meg tuning shop kínálatunkat!

A led index javítja a közlekedés biztonságát, és tuningolja az autó fényét

A led index alapvető előnyei közismertek, és mi is felsoroltuk. Szólni kell azonban egy csak közvetve felismerhető előnyéről. Ez a nagyobb fényerőből következik, ugyanis, amikor erősebb fényt bocsát ki, ködös, borús, esetleg esős, vagy téli havas időben messzebbről látszik, mint egy hagyományos irányjelző fénye.


Keresse meg autójához megfelelő led indexet:


Ez azt is jelenti, hogy az utánunk jövő autó vezetője korábban észleli irányváltoztatási szándékunkat, tehát időben tud reagálni arra. Ez a bizonyos nagyobb fényerő ennél az alkatrésznél azért is fontos, mivel az irányjelző gyakran a portól és a sártól, az úton előforduló szennyező anyagtól, olajtól, egyébtől jellemzően piszkos. Ezért nehezebben ereszti át a fényt, vagyis a fény egy része visszaverődik a szennyeződéstől és nem hasznosul. Ilyenkor nem közömbös, hogy ledindex vagy hagyományos index van a kocsinkban.

A legenergiatakarékosabb fényforrások villogásuk miatt, cseréjük egyszerű

Led index

A led index ugyanis a relé által működtetett „pislogást”, tehát a fényforrás ki-be kapcsolását sokkal kíméletesebb módon tudja megoldani, mint a hagyományos izzók, amelyek élettartamát pont a ki-be kapcsolás, tehát az indexelés maga rövidíti le. Izzójának cseréje mákszemnyivel sem bonyolultabb, mint egy hagyományos izzóval működő verzió esetében lenne. Itt is, ott is a gond valójában nem az izzó kicsavarása, majd az új becsavarása, hanem a burkolat megbontása, ami egyes márkáknál és azon belül is, egyes típusoknál elég bonyolult tud lenni. A legjobb megoldás az indexizzók cseréjénél, hogy előtte megérdeklődjük, hogyan kell csinálni. Akár úgy, hogy kisebb borravalóért cserébe, hagyjuk, hogy egy benzinkutas fiú egyszer megmutassa.