AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Led index választása.

Led index beszerelésével nem csak kevesebb energiát fogyasztó, környezetbarátabb izzóval látjuk el az autónkat, de egyben az irányjelzőnk élettartamát is megnövelhetjük. Tuningolja autóját tiszta és erős fényekkel.

A led index javítja a közlekedés biztonságát és tuningolja az autó fényét

A led index alapvető előnyei közismertek és mi is felsoroltuk. Szólni kell azonban egy csak közvetve felismerhető előnyéről. Ez a nagyobb fényerőből következik. A led irányjelző ugyanis, amikor erősebb fényt bocsát ki, ködös, borús, esetleg esős, vagy téli havas időben messzebbről látszik, mint egy hagyományos irányjelző fénye.


Keresse meg autójához megfelelő led tuning indexet:


Ez azt is jelenti, hogy az utánunk jövő autó vezetője korábban észleli irányváltoztatási szándékunkat, tehát időben tud reagálni arra. Ez a bizonyos nagyobb fényerő a led index irányjelzőnél azért is fontos, mivel az irányjelző gyakran a portól és a sártól, az úton előforduló szennyező anyagtól, olajtól, egyébtől jellemzően piszkos. Ezért nehezebben ereszti át a fényt, vagyis a fény egy része visszaverődik a szennyeződéstől és nem hasznosul. Ilyenkor nem közömbös, hogy ledindex vagy hagyományos index van a kocsinkban. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is.

A led indexek a legenergiatakarékosabb fényforrások villogásuk miatt, cseréjük egyszerű

Tuning led indexek autójához.

A led index ugyanis a relé által működtetett „pislogást”, tehát a fényforrás ki-be kapcsolását sokkal kíméletesebb módon tudja megoldani, mint a hagyományos izzók, amelyek élettartamát pont a ki-be kapcsolás, tehát az indexelés maga rövidíti le. A led index, vagy led irányjelző izzójának cseréje mákszemnyivel sem bonyolultabb, mint egy hagyományos izzóval működő index esetében lenne. Itt is, ott is a gond valójában nem a led izzó kicsavarása, majd az új izzó becsavarása, hanem a burkolat megbontása, ami egyes márkáknál és azon belül is, egyes típusoknál elég bonyolult tud lenni. A legjobb megoldás a led index izzójának cseréjénél, hogy előtte megérdeklődjük, hogyan kell csinálni. Akár úgy, hogy kisebb borravalóért cserébe, hagyjuk, hogy egy benzinkutas fiú egyszer megmutassa.