AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tuning shop - Led helyzetjelző választása.

Led helyzetjelző egyenlő a nagyobb biztonság, kisebb energia felhasználás és olcsóbb autózással. Így lehetne összefoglalni, miért térül meg a használata a hagyományos izzókkal szemben és erősebb fényével kiváló autó tuning is.

Led helyzetjelző előnyei a jobb láthatóság és tisztább fény.

Bár ez minden led égőnél igaz, de a helyzetjelző használatánál különösen az, ha figyelembe vesszük, hogy szinte egész nap be van kapcsolva a kötelező tompított fénnyel együtt. A led helyzetjelző előnye sokszoros a hagyományos helyzetjelző izzókkal szemben.


Keresse meg autójához megfelelő tuning led helyzetjelzőt:


Könnyű belátni, hogy a led izzók általában hosszabb élettartamának a led helyzetjelző használatánál különös jelentősége van, hiszen a tompított fényszórókhoz, vagy a speciális, és ugyancsak kötelező, nappali világításhoz hasonlóan ez a fényforrás teljesít a legtöbbet autózás közben, így aztán nem mindegy, hogy évente hányszor kell cserélni.

Led helyzetjelző cseréje nem bonyolult feladat.

led helyzetjelzők tuning autó

A led helyzetjelző cseréje végül is semmivel sem könnyebb, vagy nehezebb, mint egy hagyományos helyzetjelző cseréje, hiszen nem az izzó ki- vagy becsavarása a probléma, hanem a helyzetjelző megbontása. Ez nem jelenit azt, hogy egyszerű feladat lenne egyes márkáknál vagy típusoknál, mivel a helyzetjelző – főleg dizájn okokból - gyakran elég furfangosan van beszerelve. A bánásmódot vele a hagyományos és a led helyzetjelző esetében sem könnyű kitalálni, és amikor már ismerjük a forszát, akkor sem könnyű véghez vinni. Csakhogy a nagyobb élettartam miatt a led helyzetjelző esetében ezt a hálátlan feladatot lényegesen kevesebbszer kell abszolválnunk.