AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Thule - ZÁRBETÉT választása.

A biztonság megéri a pénzt. Ha valamire érdemes költeni, az, hogy mi magunk vagy értékeink számára biztosítva legyen a megfelelő védelem. Számtalan zártípus ígér biztonságot, csak el kell döntenünk nekünk melyik az optimális megoldás.

A zárbetét kínálat széleskörű

Szerencsére számtalan biztonságtechnikai termék közül van lehetőség választani. Számtalan gyártó, különféle kialakítású zárbetét kínálatot tart eladásra. Érdemes a megbízhatóbb márkákba befektetni, főleg azokba, amelyek megbízható, tapasztalt szakemberek által kidolgozott termékeket forgalmaznak. Természetesen a beszereléssel megbízott szakember tanácsát is kikérhetjük, amennyiben nem tudunk dönteni. Az ár is fontos szempont, hiszen egy egyszerűbb szerkezetű zárbetét sokkal olcsóbban beszerezhető, amely megfelelő biztonságot nyújthat és megfelel az általunk szánt célra. A mi döntésünk, hogy csak alapbiztonságot nyújtó olcsóbb zárbetétet keresünk, amely nem túl nagy befektetés, vagy középkategóriás, esetleg a legmagasabb biztonsági szintet nyújtó zárbetétet választunk.


Válogasson zárbetét kínálatunkból:


A lehetséges zárbetét választások

Thule zárbetét

Mindkét oldalról mechanikusan nyitható a normál zárbetét. Ebből a típusból biztonsági szintet tekintve széles a skála. A gombos zárbetéteket a belső oldalon forgatógombbal lehet zárni. Vannak biztonsági kódkártyás zárbetétek, melyeknek a kulcsai másolásvédettek. Az elektronikus példányokhoz nincs szükség kulcsra, számkombinációs kóddal lehet őket nyitni és zárni, ezekhez akár távirányítót is lehet vásárolni. Az ovális alakú zárbetétek vékonyabb zártszelvénybe szerelhetők. Védelemre alkalmazható ezek mellett a másodzárhoz való zárbetét. Az autó zerbetét kiválasztása nem egyszerű feladat, ebben segíthetnek szakembereink!