AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Thule - ZÁRBETÉT választása.

A biztonság megéri a pénzt. Ha valamire érdemes költeni, az, hogy mi magunk vagy értékeink számára biztosítva legyen a megfelelő védelem. Számtalan zár típus ígér biztonságot, csak el kell döntenünk nekünk melyik az optimális megoldás.

A zárbetét kínálat széleskörű

Szerencsére számtalan biztonságtechnikai termék közül van lehetőség választani. Számtalan gyártó, különféle kialakítású zárbetétet kínál eladásra. Érdemes a megbízhatóbb márkákba befektetni, főleg azokba, amelyek megbízható, tapasztalt szakemberek által kidolgozott termékeket forgalmaz a lakásbiztonság területén. Természetesen a beszereléssel megbízott szakember tanácsát is kikérhetjük, amennyiben nem tudunk dönteni. Az ár is fontos szempont, hiszen lehet sokkal olcsóbban megkapunk egy egyszerűbb szerkezetű zárbetétet, amely megfelelő biztonságot nyújthat és megfelel az általunk szánt célra. A mi döntésünk, hogy csak alapbiztonságot nyújtó olcsóbb zárbetétet keresünk, amely nem túl nagy befektetés, vagy középkategóriás, esetleg a legmagasabb biztonsági szintet nyújtó zárbetétet választunk.


Keresse meg az autójához megfelelő zárbetétet:


A lehetséges zárbetét választások

Mindkét oldalról mechanikusan nyitható a normál zárbetét. Ebből a típusból biztonsági szintet tekintve széles a skála. A gombos zárbetéteket a belső oldalon forgatógombbal lehet zárni. Vannak biztonsági kódkártyás zárbetétek, melyeknek a kulcsai másolásvédettek. Az elektronikus példányokhoz nincs szükség kulcsra, számkombinációs kóddal lehet őket nyitni és zárni, ezekhez akár távirányítót is lehet vásárolni. Az ovális alakú zárbetétek vékonyabb zártszelvénybe szerelhetők. Védelemre alkalmazhatók ezek mellett a másodzárhoz való zárbetétek. Az autó zerbetétek kiválasztása nem egyszerű feladat, ebben segíthetnek szakembereink!