AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Thule - Univerzális tartó vonóhorogra választása.

Univerzális tartó vonóhorogra szerelve nagyon praktikus lehet bármilyen tárgy esetében, ami azt jelenti, hogy nem csak kerékpárokat lehet rajta szállítani.

Univerzális tartó a vonóhorogra

Az autók egyik legmasszívabb külső eleme a vonóhorog, amely úgy van megtervezve, hogy több tonnányi teher húzására, azaz nagy terhelés elviselésére alkalmas.Ezért használatos személyautóknál a külső szállítást elősegítő elemek rögzítéséhez. A legismertebbek és legnépszerűbbek világszerte a vonóhorogra szerelt univerzális kerékpártartók, amelyek nagy választékát kínálja az ebben a témában a világ legjobbjai közé tartozó svéd Thule cég. Az ő fejlesztésük az az univerzális vonóhorogra szerelhető tartó is, amely nem csak kerékpárok szállítására alkalmas.

A vonóhorogra szerelhető univerzális tartó használata

Univerzális tartó vonóhorogra

Az univerzális tartó vonóhorogra szerelve nem elsősorban a kerékpárok szállítását szolgálja, mert arra számos, kiváló speciálisan erre a célra kifejlesztett ilyen eszköz áll az autósok rendelkezésére, hanem minden egyéb tárgyét, ami nem kerékpár. Ennek céljából úgy van kialakítva, hogy a legkülönfélébb dolgokat lehessen rajta elhelyezni. Természetesen a legcélszerűbb a szállításra szánt tárgyakat, eszközöket megfelelő módon becsomagolni, ami nem csak megvédi őket út közben a sérüléstől, a víztől és egyéb szennyező anyagoktól, de megkönnyíti a rögzítésüket is.