Európai Regionális Fejlesztési Alap
AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Thule - Pacific választása.

Pacific márkanév alatt 2012-ben jelent meg új sorozatával  a Thule, a világ egyik legjobb tetőboxgyártója, amely friss színt és az eddiginél is magasabb színvonalat vitt be a minőségi tetőboxok kínálatába.

A Pacific nem csak jobb, de mást is nyújt elődeihez képest

A Pacific család új méretet is bevezetett a hagyományosak mellé, valamint új, úgynevezett Aeiroskin külsőt, és egyes tagjainál kétoldali nyithatóságot is. Összességében hat praktikus és az igényekhez igazodó méretet fejlesztettek ki. Mindeközben megmaradtak a Thule cégre jellemző alapvető tulajdonságok, mint például az aerodinamikus forma és a legmagasabb minőségi kategóriához illő magas technológiai színvonal. Az teljesen természetes, hogy a boxok rögzítése a legmagasabb biztonsági követelményeknek felel meg. További Thule tetőboxok rendeléséhez kattintson ide!


Keresse meg az autójához illő Thule Pacific tetőboxot:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

A jónál is jobb

A Pacific megtervezésekor már felhasználtak egy új szabadalmat is, amely forradalmasítja a box rögzítését. A Fast-Grip nevet viselő megoldás nem csak maximális rögzítési biztonságot nyújt, de rendkívül egyszerű a használata, mivel úgy van kialakítva, hogy egy kézzel nyitható és csukható legyen. Arra is figyeltek, hogy az alsó héj kialakításával tovább mérsékeljék a légellenállást és - ami egy hosszú utazáskor nagyon fontos lehet -, minimalizálják a nagy sebességnél jelentkező szélzajt is.