AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Olaj Shop - 5w30 szintetikus 4 liter választása.

Az 5W30 a felsőközép márkák, az új motorok, a télen nem garázsban tartott autók ideális olaja. Hígabb kicsit, mint a 10W40-es, de még jól tapad a felületre. Olajcseréhez négy literes kiszerelésben célszerű és gazdaságos megvásárolni.

Gyorsan indul, emelkedőre megy, akkor 5w30 az ideális.

Hideg motorral gyorsan kihajtani a mélygarázsból, teremgarázsból vagy a lakástól induló út enyhén emelkedik – ezek nem éppen motorbarát helyzetek. Mintha erre találták volna ki az 5W-30-ast. Jól szivattyúzható, a nagy mínuszokban is folyékony télen. Csak 120 fokon kezd el észlelhetően csökkenni a viszkozitása...


Rendelje meg a keresett márkájú 5w30 szintetikus 4 literes kiszerelésű motorolajat kedvező áron:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

...(bővebben az olajok viszkozításáról ITT olvashat), ez normál használatnál gyakorlatilag semmit sem jelent. Csak a kopott, öregebb motorok fogyasztanak belőle egy kicsit többet, de ez elhanyagolható. Nem ellentmondás: ez az olajkategória az öregebb autók motorjainál is nagyon jól bevált. Ezeket a tulajdonságokat leginkább a szintetikus motorolajok tudják, nem csoda, hogy a kategóriában a  Mannol olaja is ilyen, amelyet a Fordok, Opelek, Chevrolet-k és a TDi dízelek kedvenc olajaként tartanak számon. Tekintse meg további kínálatunkat is.

Nem kell hozzá adalék

5w30 szintetikus 4 liter olaj

Az 5W30 jól tűri az igénybevételt. Az említett Mannolon (szeretne többet tudni a gyártóról?) kívül akár Castrolt, akár mondjuk Mobilt választ valaki, nem nagyon lesz szükség adalékokra hozzá. A revitalizálók neve jól hangzik, de inkább a szervízperiódusonkénti olajcserét ajánljuk takarékos megoldásként. Webáruházunban csak eredeti, ellenőrzött, tanúsítvánnyal rendelkező olajat talál, ennek a minőségében nem csalódhat. Az olajat legritkábban két évente akkor is cserélni kell, ha az autó nem futott 15 ezer kilométert, ilyenkor ugyanis a korrózióvédő tulajdonsága csökken. Tehát irány a bolt azért a bizonyos négy literesért, és a kocsink télen, nyáron, még kicsit motornyúzósabb igénybevétel mellett is sokáig, megbízhatóan, és ami szintén fontos, az előírt környezetvédelmi adatokat is produkálva fog működni. Ha vizsga előtt cserél olajat, kérje az eladó vagy a szerelő tanácsát, hogy a valamivel nagyobb viszkozitású 10W-40 (megnézem) vagy a „hígabb” 5W-30 használatával lesz-e jobb az eredmény.