AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Olaj Shop - 10w60 félszintetikus 4 liter választása.

A 10W60 olajokról legalább egyértelműen elmondhatjuk, hogy ezek „versenyolajok”. A ralli sport igényeihez fejlesztették ki a csúcskategóriájukat, a szelídebb márkák termékei a sportosan autózóknak ajánlatosak.

Jó tapadás, jó hőtűrés - 10w60

A 10w60 -as olajok nálunk télen sem okoznak gondot, ellenben kiválóan kenik a gyorsan pörgő, nagy igénybevételnek kitett motorokat. Akár az extrém igénybevételnek kitetteket is, vagyis nemcsak az egyszerűen kipufogóégető módon, nagy fordulatszámon autózóknak, de a sportautók, sőt...


Rendelje meg a keresett márkájú 10w60 félszintetikus 4 literes kiszerelésű motorolajat kedvező áron:


...a versenyautók igényeinek is megfelel. Nagy hőfokon sem folyósodik el, megtartja az olajfilmet a henger fala és a dugattyú között, jól tömít és jól ken, védi a motort. (Viszkozitásról bővebben itt olvashat.) Világos, hogy mindenki a lábához választ autót, benne motort, hozzá üzemanyagot és motorolajat is. Amíg betartja a szabályokat, nem veszélyeztet másokat, nincs is ezzel semmi baj, legfeljebb a környezetvédők hozhatják fel az érveiket, de a 10W-60 -as gyártói erre is gondoltak: jó motorban az a kenőanyag nem fogy, helyes gyújtásbeállítás, jól karbantartott motor esetében kiváló értékeket produkál. Tekintse meg további kínálatunkat is.

Csúcsmárkák, ajánlott márkák

10w60 félszintetikus olaj 4 literElég csak az árak között végignézni, és máris látjuk, hogy a 10W-60-as viszkozitásértékeknek is megvan a maguk csúcsmárkája. Nem feltétlenül érdemes „ennyit még ki lehet bírni” alapon feltétlenül a legdrágábbat választani. Nem azért, mert nem jó, hanem mert nem annyival jobb, mint az árkülönbség. Mi a boltunkban, webáruházunkban a Castrol olajait ajánljuk ebben a kategóriában elsősorban. Az EDGE SPORT már a nevében is jelzi, hogy mire ajánlják. A flakonja, a töltőtorok kiképzése is mutatja, hogy ebből gyakrabban öntenek az ideális olajszint fenntartása érdekében. Meg ez is jelzi, hogy nálunk csak eredeti nem valahol hamisított, vagyis a gyártótól származó, minőségi, bevizsgált, tanúsítvánnyal ellátott olajat talál a vevő. Furcsállhatja valaki, hogy a négyliteres kiszerelés minimális mértékben drágább, mint az ugyanilyen  EDGE, sport megjelölés nélkül. Arról van szó, hogy a sportmotorok olajcsere-periódusa rövidebb, tehát aki ilyet válasz, gyakrabban vásárol ebből, és ezt tükrözi a gyártó üzletpolitikája, árképzése. Ha motorolaj jelölésiről, teljesítményszintjeiről is szeretne többet tudni, olvassa el erről szóló cikkünket.