AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Olaj Shop - 0w40 szintetikus 1 liter választása.

A 0W40 motorolaj kiváló folyékonyságú, tehát télen is jól használható, egyszersmind nagyon jó kenési tulajdonságokkal rendelkező szintetikus kenőanyag. Felhasználása széleskörű, ajánlható benzines és dízel, szívó és turbófeltöltésű motorokhoz egyaránt.

Korszerű motorolaj a 0w40 utántöltéshez ajánlott 1 literes kiszerelésben.

A Mannol új fejlesztésű olajat hozott ki ebben a kategóriában. Mi is kináljuk, csakúgy mint a Castrol EDGE Sport megjelölésű kenőanyagát. Ugyancsak kiváló a Mobil 1New Life terméke, amely tisztító hatásával, kopásvédelmével és teljesítménynövelő képességével nevében is „új életet” ígér a motornak.


Rendelje meg a keresett márkájú 0w40 szintetikus 1 literes kiszerelésű motorolajat kedvező áron:

1 2 3 > 
1 2 3 > 

A XADO szintén a közelmúltban fejlesztette ki extra minőségű olaját, azt leginkább már versenyigénybevételnek kitett motorokhoz ajánljuk. De bárkinek a termékét is választja, csak eredeti, hologramos, garantált változatot fogadjon el, olyat, amilyet mi is kínálunk boltunkban és webáruházunkban. A bizonytalan származású vagy hamisított termék végül nagyon drága lehet: túl érzékeny szerkezet és drága dolog egy motor, megéri vigyázni rá. Ha már prémium kategóriás szintetikus olajat választ, ne csalódjon benne semmiképpen. Tekintse meg további kínálatunkat is.

Újabb, korszerű járművekhez

0w40 szintetikus 1 liter olaj

Ennél az olajnál az a legfontosabb, hogy a viszkozitási paraméterei révén gyorsan átolajozza a motort, az indítási és a hidegperiódusban védi azt, és kiváló kenési tulajdonságai megmaradnak akkor is, amikor már magas fordulatszámon, üzemi hőmérsékletre melegedve pörög a motor. Ennek tudható be a gyártók által ígért élettartam-növelő hatása. Bármennyire is jó olaj ez, ne feledjük, hogy az első parancs a gyári előírás. A második a szerelőnk tanácsa, mert odáig rendben van, hogy a szeretett autó megérdemli a jót, meg hogy a néhány ezer forintos árkülönbség nem vágja oda az embert, de a felesleges pénzkidobás senkinek nem használ. Az is igaz ugyanakkor, hogy a jó olaj nem árt a motornak, sőt!