AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Olaj Shop - Motorcsónak választása.

Motorcsónak olaj az a kenőanyag, amelyet a motorcsónak motorjában használunk, feladata ugyanúgy sokrétű, mint a többi motorolajé.

Motorcsónak olaj kereső webáruház! Olajok széles választéka motorcsónakokhoz!

A motorcsónak olaj ugyanis a hajtómű kenése, s ezáltal az alkatrész kopás csökkentése mellett részt vesz a motor hűtésében is. Ezen felül a motorcsónak olaj segít a motorba jutó szennyezőanyagok „leválasztásában” is. Motorcsónak olaj kapható több féle motorhoz is. Így van motorcsónak olaj kétütemű motorhoz, és létezik motorcsónak olaj négyütemű motorhoz egyaránt.


Keresse meg motorcsónakjához megfelelő olajat:


Mindkét típusú motorcsónak olaj kapható szinte mindenütt. Miután ma már több fajta alapanyagból sokféleképpen zajlik a motorcsónak olaj gyártás. Így létezik szintetikus motorcsónak olaj, ásványi eredetű motorcsónak olaj, illetve kombinált alapanyagú motorcsónak olaj. További kapcsolódó termékek!

A motorcsónak olaj anyaga.

Motorcsónak olaj kereső webáruház

Ezért a boltokban számos típusú motorcsónak olaj eladó, csak arra kell ügyelnünk, hogy a kosárba a nekünk megfelelő motorcsónak olaj kerüljön. A jól megválasztott motorcsónak olaj adalék pedig tovább javíthatja az alap motorcsónak olaj tulajdonságait. A motor gyártója által előírt időközönként szükséges a motorcsónak olaj csere. A motorcsónak olaj ugyanis bizonyos üzemidő után „elfárad”, vagyis elveszíti a kedvező tulajdonságai egy részét. A motorcsónak olaj csere kiemelt körültekintést igényel a környezetszennyezés megelőzése végett. A motorcsónak olaj ára természetesen szoros kapcsolatban áll a motorcsónak olaj minőségével. A magasabb motorcsónak olaj ár általában jobb minőséghez társul.