AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Olaj Shop - Wynns adalékok választása.

Wynns adalékok segítségével nem csak a motorunkat kímélhetjük azzal, hogy az adalék csökkenti a súrlódást, sőt van olyan változata is, amely egyenesen regenerálja, de még a hűtőnk esetleges szivárgását is megállíthatjuk.

Wynns adalékok megkönnyítik az autós életét

Az adalék megnöveli a motorolaj kenő és tisztító hatását. Védőfilmet képez a kent felületeken, így felület kímélő és súrlódást csökkent hatást fejt ki. Bátran alkalmazható az összes benzin- és dízel üzemű motorhoz, turbófeltöltővel vagy anélkül. A katalizátort sem károsítja.


Keresse meg autójának megfelelő Wynns adalékot:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

Motortisztító adalék, tisztítja a motor olajrendszerét, eltávolítja a lerakódásokat az olajrendszerben. A Winns motoröblítő adaléka az olajcserénél segíti a fáradt olaj és a szennyeződések, a káros lerakódások eltávolítását a motorból. Tisztább fémfelületet biztosít a friss olaj számára, elkerülve az azonnali szennyeződési lehetőséget. Megelőzi és elhárítja dugattyúgyűrűk megszorulását a koromlerakódás feloldásával.

Nem csak a motort regenerálja, de a sebváltót is

Wynns adalékok

Wynns motorregeneráló adalék meggátolja a túlzott olajfogyasztást, stabilizálja a kompressziós nyomást a motorban. Csökkenti a motorzajokat és a füstölést. Ásványi és szintetikus motorolajokkal egyaránt keverhető. A Wynns hűtőtömítő adalék meggátolja és megelőzi a hűtő és az egész hűtőrendszer szivárgását. Védelmet nyújt a korrózió ellen. Bármilyen fajta fagyállóval és hűtőfolyadékkal nyugodtak összekeverhető. Betöltés után célszerű hosszabb utat megtenni, vagy leállítás nélkül járatni a motort, hogy minél hamarabb tömítsen és jól elkeveredjen a rendszerben. Egy flakon 5-7 liter hűtőfolyadékhoz elég. A Wynnsnek vannak még adalékai a kézi- és az automata sebváltókhoz és az autóban lévő hidraulikához is.