AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Olaj Shop - Sct adalékok választása.

SCT adalékok nélkül az autóknál használt semmilyen olajfajta nem tudná a maximumot nyújtani. Ezek az adalékok azonban nem csak a motorolajokhoz, váltó-, vagy hidraulikus olajokhoz készülnek, de a motorok tisztításához, benne a szívótorok, a motorbeltér, vagy a hűtő tisztításához is. A Kovács Autó adalékok webáruháza egyéb segédanyagokat is kínál, tekintse meg teljes kínálatunkat!

Az SCT-Germany szűrőket is gyárt.

Az SCT-Germany Alkatrész márkanév alatt forgalmazó SCT-Vertriebs GmbH székhelye a németországi Vedelben van. Az 1993-ban indult vállalkozás ma már 92 országba szállítja termékeit. Az adalékok mellett kiváló szűrőit is. Egyik legismertebb termékük az üzemanyagrendszer tisztító.


Válogasson az autójához szükséges kiváló, német minőségű SCT adalékok között:


A mai bonyolult és érzékeny adagolók legnagyobb ellensége a szennyezett üzemanyag, ezért – tekintettel az adagolók meghibásodásából eredő javítási költségekre – melegen ajánlott üzemanyagrendszer tisztítót használni. Különösen sok veszély leselkedik az adagolókra a biodízel terjedésével. A legjobb megoldás itt is a megfelelő SCT adalékok használata.

Az SCT adalékok csökkentik a motor fogyasztását is.

SCT adalékok

A motorolaj adalékok között is sztár az SCT. Csökkenti a motorok kopását, ezzel a karbantartási igényüket, de a motorok üzemanyag fogyasztását is. Az SCT adalékok népszerűségét fokozza, hogy az üzemanyag forgalmazók az alacsonyabb így versenyképesebb ár érdekében kihagyják a gyári termékeikből az adalékokat, vagy csak korlátozott mennyiségben alkalmazzák azokat. Ezért érdemes utólag vásárolt olajadalékokat keverni nem csak a motorolajokhoz, de a váltóban és az automata váltóban használt kenőanyagokhoz is. A kevesebb meghibásodásából és ritkább javításból eredő költségmegtakarítás jóval nagyobb, mint az adalékok beszerzései ára.