AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Külső felszerelési autós cikkek - Visszapillantó esővédő választása.

Visszapillantó esővédő felszerelésével sokkal hatékonyabbá tehetjük a külső tükreinket és ezzel biztonságosabbá a vezetést esős időben. Egyéb külső felszerelési autós cikkek rendeléséhez kattintson ide.

A visszapillantó esővédő funkciója

A visszapillantó esővédő olyan, mint a ház ajtaja elé szerelt elő tető, amely védelmet nyújt a permetező csapadék ellen, ami így nem az ajtóban állókat éri. Úgy is néz ki, mint egy kis elő tető, hiszen a visszapillantó peremének meghosszabbításaként védi a tükör felületét a gyorsan haladó autó által kavart légörvény miatt becsapódó víztől.


Vásárolja meg kedvezményes áron az autójához szükséges visszapillantó esővédő kiegészítőt:


Természetesen nem képes minden vízcseppet feltartóztatni, de lényegesen kevesebb éri a tükröt, mint nélküle, ami már elég arra, hogy javuljon a tükörben létrejövő kép minősége.

A visszapillantó csak tisztán ér valamit

Visszapillantó esővédő

A külső tükrök használatának legfontosabb feltétele, hogy a lehető legtisztábbak legyenek. Erre azért van szükség, mert a szennyezett, vizes, sáros, vagy egyszerűen párás visszapillantó tükör nehezen látható képet ad, vagy a felületén megtörő fény nem a valóságot tükrözi. Ez különösen jól érzékelhető például városi közlekedésben este, amikor a nedves, vízcseppekkel fedett tükörbe nézünk és egy egészen szürreális, szép, de a vezetést a legkevésbé sem megkönnyítő kaleidoszkóp szerű képet látunk. Ennek elkerülésére lehet nagyon hatásos egy utólag felszerelt visszapillantó esővédő.