AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Külső felszerelési autós cikkek - Dísztárcsa 16" választása.

Dísztárcsa 16" alatt egy 39 centiméter átmérőjű dísztárcsa értendő. A coll mértékegység hagyománytiszteletből maradt meg, mint másutt is, ami nem könnyíti meg a felhasználók életét.

A dísztárcsa mérete

A Dísztárcsa 16" átmérője centiméterben úgy számítható ki, hogy a 16-ot megszorozzuk 24,5-el, mert egy coll 245 milliméter. A szorzás eredménye 392, ami ennyi millimétert jelent, más szóval 39,2 centimétert.


1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

A méret azért fontos, mert az autónk kerekének átmérőjéhez igazodó méretben kell a dísztárcsát megvásárolnunk. Ha a mérettel tisztában vagyunk, akkor már csak azt kell eldönteni, hogy milyen anyagból és mennyire „luxus” kivitelben akarjuk beszerezni. Az olcsó műanyag ugyan csábítóan hat az árával, de érdemes figyelembe venni, hogy sokkal sérülékenyebb, mint a fémből készült társai.

A dísztárcsa márkája

Mint az autóknál, vagy az autók alkatrészeinél, így a dísztárcsánál is vannak divatos modellek és márkák. Mivel azonban – ismerjük be -, nem kifejezetten bonyolult termékről van szó, bár nem lehet elhanyagolni itt sem az ár és a minőség között általában meglévő szoros kapcsolatot, érdemes nem túlzásba esni. Főleg annak fényében, hogy a drága csillogó és villogó dísztárcsa milyen gyorsan tud elveszni, vagy egy parkolásnál a szegély áldozatául esni. És akkor még nem beszéltünk az utcát önkiszolgáló boltnak tekintő autósok áldásos tevékenységéről.