AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Külső felszerelési autós cikkek - Dísztárcsa 15" választása.

Dísztárcsa 15" méret esetén egy köröl-belül 37 centiméter átmérőjű dísztárcsáról van szó. Mint minden esetben, ennél a méretnél is a legkülönfélébb anyagokból és színezéssel készült dísztárcsát lehet vásárolni.

A dísztárcsa cseréje

A dísztárcsák csak nagyon ritkán tartanak ki az autó életének végéig. Nem csak azért, mert elég egy kicsit rosszul a szegélyhez állni és máris lehet egy új dísztárcsa után nézni, de sajnos azért is, mert a dísztárcsák, ...


1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

amelyek elég könnyen leszerelhetők a kerékről, „fogyó eszköznek” számítanak, mivel néhány autós nem autósboltban szerzi be őket, hanem az utcát nézi egy önkiszolgáló boltnak. Így aztán nem csak az elhasználódás, vagy az elvesztés miatt kell esetenként új dísztárcsa után nézni. Mindezek fényében érdemes meggondolni – főleg ha nem garázsban, hanem az utcán tartjuk az autónkat – mennyit áldozunk ezekre az alkatrészekre.

A dísztárcsa beszerzése

A dísztárcsa beszerzésekor nyilván az esztétikum az egyik legfontosabb szempont. Mindjárt az ár után, természetesen. Pedig nem ártana arra is nagyobb figyelmet fordítani, hogy egy-egy dísztárcsa modell mennyire funkcionális, ugyanis fontos szerepe lenne a féktárcsa, a fékbetét védelmében és magának a fékrendszernek a hűtésében is. Vagyis a dísztárcsa „küllői” nem egyszerűen a szemnek vannak tervezve, hanem úgy alakítják ki őket, hogy minél több levegőt csapjanak a fékrendszerre annak hűtése érdekében.