AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Külső felszerelési autós cikkek - Dísztárcsa 13" választása.

Dísztárcsa 13" megnevezés egy 13 collos, vagyis mintegy 32 centiméter átmérőjű dísztárcsát jelent. Egy ilyen megnevezés tehát csak annyiban egzakt, hogy a méretről informál ugyan, de semmi többről.

Dísztárcsa 13" eladó

Dísztárcsa 13" bármi lehet, már ami az anyagát, a küllemét illeti. Csak az biztos, hogy átmérője 32 centiméter körül van. Mégis, ha dísztárcát akarunk vásárolni, akkor a legfontosabb, amit tudnunk kell az pontosan ez a méret. Ha nem olyan méretűt veszünk, ami az autónk kerékméretének megfelel, akkor az nem fogjuk tudni felszerelni, legyen is akármilyen jó anyagból, jó minőségben, jó gyártónál készült dísztárcsa. Természetesen soha nem egy dísztárcsát vásárolunk, hiszen a legtöbb autónak legalább 4 kereke van. 


1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

A 13 colos dísztárcsa anyaga

Minden dísztárcsa, így a 13" dísztárcsa is sok -féle anyagból készülhet. Van alumínium, műanyag, acél, krómozott stb. dísztárcsa. Ezeken belül rendkívül sokféle kialakításban lehet őket beszerezni. Mindenki nagy választékban talál az ízlésének és a pénztárcájának megfelelőt. Az árak az anyagtól a divatos dizájntól és a dísztárcsa márkájától függnek. Vagyis itt is érvényes, hogy néha szinte csak a márkáért fizetünk, bár a márka nagy mértékben a minőség garanciája is egyben, ami azt jelenti, hogy itt is érdemes mérlegelni az olcsó, de gyengébb minőség és a drágább, de jobb termék között.