AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tristar

Tristar gumi egy olyan márka a sok gumiabroncs márka között, amelyet a márkatulajdonos Cooper Tire & Rubber Company azzal reklámoz, hogy a Tristar nem csak az autód egyik alkatrésze, de az életed része is.

Tristar gumi a legjobb cseregumi az autód számára

A Cooper Tyre gumiabroncsai világvezető pozíciót harcoltak ki maguknak a csereabroncsok nemzetközi piacán saját gyártó kapacitásaikra, értékesítési hálózatukra támaszkodva. A cég mára három kontinensen állja a verseny a világ legjobbjaival szemben. Termékei nem csak kiállják az összehasonlítás velük, de számos tulajdonságukkal jobbnak is bizonyulnak náluk. A Tristar márkát tulajdonló Cooper Tyre az Egyesült Államok 2. legnagyobb hazai kézben lévő gumiabroncs gyártója, a negyedik legnagyobb Észak-Amerikában és a 11. a világranglistán.

 

Keresse meg autójához megfelelő Tristar gumikat:

Tristar gumi kedvező árakon

Tristar: nagy választékban mindenkinek elérhető áron

A Tristar a Cooper Tire & Rubber Company vezető márkája. A cég minden autómárka és autótípus számára gyárt gumiabroncsokat, amelyek kimagasló használati értékkel rendelkeznek, akár téli, akár nyári, akár sport abroncsokról van szó. Arra is figyelnek, hogy valamennyi piaci szegmens számára legyenek termékeik, amelyek jól igazodnak a fogyasztók igényeihez és nem különben a pénztárcájukhoz is. Így a magas árfekvésű speciális teljesítményre képes abroncsok mellett az egyszerűbb, de szintén minden biztonsági követelményt kielégítőket is nagy választékban kínálnak.