AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Strial

Strial gumi márkanév alatt jelentek meg a magyar piacon is a Pirelli minőséget jelképező szerb gumiabroncsok. Az olasz gumigyártó óriás által levezényelt technológiai váltás gyümölcsei mára értek be déli szomszédunknál. 

Strial expanzió Magyarországon Pirelli minőségű abroncsokkal

A Strial szinte egyik pillanatról a másikra, minden előzetes figyelmeztetés nélkül lépett a magyar gumiabroncs piacra. A szerb gyártó a személygépkocsik mellett kis haszonjárművek számára is ajánlja abroncsait, vagyis szemmel láthatóan komolyan veszik magukat. Tehetik is, hiszen a szerb gyár mögött egy igazi nehézsúlyú áll a gumiabroncs gyártók világából, nevezetesen a Pirelli. Az olasz óriás még a 2000-es évek elején szerzett többséget a Strialban, de eddig tartott, amíg a technológia váltás elérte azt a szintet, hogy a gyár kiléphetett a nemzetközi porondra, mégpedig a saját márkaneve alatt. Természetesen a gumigyártás nem a nulláról indul a szerb gyárban és a technológiát sem a semmiből kellett átvenni, mert voltak a korszerű gumigyártásnak már hagyományai. 1978-tól ugyanis a BF Goodrich volt a cég résztulajdonosa, amely ugyancsak arról ismert, hogy tud gumiabroncsokat gyártani.


Gumiabroncsra van szüksége? Keresse meg járművéhez megfelelő:

Strial gumi kereső árak

A legjobb piacszerzési stratégia az olcsó ár és a jó minőség

A Strial nyári- és téli gumik a legolcsóbb kategóriában szálltak versenybe a magyar piacon. Érdemes kihasználni az előnyöket, ami abban rejlik, hogy a gyártó meg akarja ismertetni termékét egy új piacon, vagyis kész az árban engedni, viszont a minőségre kiemelt figyelmet fordít, hogy meghódítsa a felhasználókat az elkövetkező évek eladásai számára. A minőségre a Pirelli által kifejleszett és a Striál gyárában is bevezetett minőség ellenőrzési rendszer őrködik. A gyár Pirotban működik és ott készül egy másik márka a Kormoran gumiabroncs is, amelynek mintázata megegyezik a Strial gumik mintázatával.