AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Sportiva

Sportiva gumi kiváló minőségű gimiabroncs. A márkanév mára a Continental AG tulajdonába került, amely olyan nagy márkák birtokosa, mint például a Semperit, az Uniroyal, a Dunlop, a Continental, a Barum.

A Sportiva gumi a Continental minőséget képviseli

A Sportiva gumiabroncsok a hagyományokra építve újulnak meg a tulajdonos multi fejlesztési kapacitásaira építve, miközben megőrzik nem csak a márka nevét, de számos előnyös tulajdonságát is, ami egyéniséget kölcsönöz nekik a 21. századi tömegtermelés körülményei között is. A márka abroncsait a stabilitás, az ellenállás jellemzi és az univerzalitás is, ami annyit jelent, hogy szinte minden gépkocsimárkához jól illenek, továbbá a személygépkocsik mellett a kisteherautóknál, a buszoknál és a nehéz teherjárműveknél is megállják a helyüket.

 

Keresse meg autójához megfelelő Sportiva gumiabroncsokat:

Sportiva gumi kereső

Sportiva télen-nyáron

A Sportiva márka másik előnye, hogy egyformán kiváló minőségben gyártják téli és nyári használatra, azaz a havas, fagyos csúszós úton ugyanúgy teljesít, mint a felforrósodott nyári aszfalton. Figyelemre méltók azok a sikerek, amelyeket az abroncs fejlesztői a vizes utakon gyakori aquaplaning leküzdésében értek el. Ez annyit jelent, hogy a Sportiva gumiabroncsok rajzolata nagyon jól akadályozza meg, hogy a vizes útpálya és a gumiabroncs között egy csúszást előidéző vízpárna alakuljon ki nagy sebességnél.