AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Nankang

Nankang gumi Rubber Tire Corporation Ltd. a becsületes neve a Tajvanon 1940-ben mérnökök egy csoportja által alapított cégnek, amely gumiabroncs-fejlesztéssel és -gyártással foglalkozik, és a világ minden kontinensére szállítja a termékeit.

A Nankang Tajvanról és Kínából hódítja meg a világot

A Nankang csak 1959 óta foglalkozik gumiabroncs gyártással. Eredetileg japán technológiát adaptáltak, de hamarosan a saját fejlesztéseiket kezdték el átültetni a gyártási gyakorlatba. A cég főhadiszállása Tajpejben működik. Két üzemük van Tajvanon, és 2003 óta saját gyártókapacitással rendelkeznek Kínában is. Ez utóbbi létrehozása jelentősen megnövelte a Nankang gyártókapacitását, ami nem csak azt tette lehetővé, hogy új pozíciókat szerezzenek a világ leggyorsabban növekvő autóeladásaival büszkélkedő országában, Kínában, de erősebb bázisa is lett a vállalat egész világra kiterjedő eladásainak is. Ha ezt a márkát kereste, ár érték arányban megfelelő választás volt. Keresse meg webáruházunkban járművének megfelelő méretet és rendelje meg kedvező áron.

 

Keresse meg autójához megfelelő Nankang négyévszakos, téli és nyári gumikat:

Nankang gumi kereső webáruház árak

A Nankang 100 országba adja el a gumijait

A Nankang a személyautóktól a négykerék meghajtású terepjárókon át egészen a nehézteher autókig mindenfajta gumiabroncsot gyárt, amelyeket Európában, Észak-, Közép-, és Dél-Amerikában, Ázsiában, a Közel-Keleten és Ausztráliában is értékesít, mintegy 300 disztribútora segítségével. Geostar, Milestar és Provato a legismertebb márkanevek, amelyekkel a Nankang a gumiabroncsait forgalmazza. A Nankang megkapta a Ford Motor Company Q1 minősítését 1994-ben, és megszerezte az ISO-9001 tanúsítványt is. Megbízható márka az olcsó kategóriában.