AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Mentor

Mentor gumik széles kínálata autójához, olcsó gumiabroncsok megfelelő ár érték arányban. Ismerje meg a Mentor abroncsok gyártóját, termékeinek minőségét és keresse meg autójához megfelelőt.

MENTOR gumik a tekintélyes amerikai Cooper csoport budget márkája, kizárólagos forgalmazási joggal került fel az AKH termék palettájára

A világ 9. gumiabroncsgyártója a Cooper Tire 2011-ben jelentette be szándékát, hogy felvásárolja a szerbiai Trayal gyár személyabroncs gyártó részlegeit. Az itt előállított termékek, a már jól ismert mintázatokkal, a legújabb gumi keverékkel és a Cooper világszínvonalú gyártástechnológiával készülnek. A MENTOR gumik készen állnak, hogy meghódítsák az európai piacokat. Az új technológiás abroncsok gyártása az idén megkezdődött a 13-15coll és 16coll méretekkel. Illetve kezdetét vette a gyártó sorok felkészítése a nagyobb méretű és az új mintázatok előállítására. Az amerikai Cooper csoport budget márkája a Mentor gumiabroncs, amely az AKH termékpalettájára is felkerült kizárólagos forgalmazási joggal. A Trayal gyár személyabroncs gyártó részlegei 2011-ben a Cooper Tire tulajdonába kerültek át. Ma már a Cooper világszínvonalú technikájával gyártják a jól ismert mintázatokkal a nyári és téligumi szetteket. Idén elkezdték a 13-15 coll és 16 coll méretek gyártását is. Az új mintázatok és a nagyobb méretű gumiabroncsok előállítása miatt megkezdték a gyártó sorok felkészítését is.

 

Keresse meg autójához megfelelő Mentor gumikat:

 

Termék kategória: alsó. A Mentor gumik a Cooper csoport megfizethető márkája

A Mentor gumik előállítása Szerbiában a régi Trayal létesítményeiben, Krusševacban történik. Jelenleg a sorozatgyártás során a Trayal gumiabroncsok nagyra becsült, példamutató mintázatait és a Cooper csúcs technológiás anyagkeverékét használják. A Cooper - az USA harmadik legnagyobb gumi létesítménye, ami már önmagában is biztosíték a magas minőségre. Mentor autógumi a Szerbiai Trayal autógumi gyárban készülő szuper olcsó kategóriás gumiabrocs, kis kategóriás és főleg városban használt személyautók számára. A Mentor gumik a Cooper amerikai gumigyártó konszern tagja. Jó irányíthatóság és tapadás jellemzi.