AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Goodyear

Goodyear gumik kedvező árakon széles kínálatban vásárolható webáruházunkban. Ismerje meg a Goodyear gumiabroncsok egyedülálló minőségének technikai fejlesztéseit és keresse meg autójához megfelelő abroncsokat.

Goodyear gumik a világ egyik legnagyobb és legismertebb gumiabroncsgyártó cége

A Goodyear Tire & Rubber Company 1898-óta gyárt gumiabroncsokat. Goodyear gumikkal 6 kontinensen jelen van, éves értékesítéseinek értéke meghaladja a 15 milliárd USA dollárt. A Goodyear gumik gyártója más jól ismert és elterjedt márkákat is gyárt mint pl. Sava, Fulda, Dunlop, Debica. Kiváló minőségének és hosszú élettartamának köszönhetően Európában az egyik legelterjedtebb prémium árkategóriás abroncsaként tartják számon a Goodyear gumikat. Téli gumi, 4 évszakos gumi és nyári gumi gyártásával egyaránt foglalkozik személyautó kisteherautó és 4x4/SUV autók számára.

Goodyear gumik akciós árakon

Keresse meg autójához megfelelő Goodyear gumikat:

Goodyear gumik sérülésvédelmi technológiával

A Goodyear gumik a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártó vállalata

1898-as megalapítása óta, fejlődésének útja egybefonódott az amerikai gumiabroncs gyártás kalandos történetével. Majd száz éve volt, hogy először emelkedett a levegőbe a kék léghajó, ami azóta is egybeforrt a márka arculatával. Goodyear gumik a felső kategóriát képviselik, és többnyire ezen a szegmensen belüli kiváló ár/érték arányukkal hódítanak. Habár a Goodyear gumik igazi amerikai termékek, Európában több mint 15 gyára és kutató laboratóriuma van. Az öreg-kontinens piacaira szánt téli- és nyári abroncsok az itteni fejlesztések eredményeiből születnek.