AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Gislaved

Gislaved gumik kedvező árakon az alkatreszek.hu kínálatában, tekintse meg minőségi termékeinket és akciós árainkat, keresse meg autójához szükséges alkatrészeket és rendelje meg házhozszállítással!

A legfrissebb infók, a Gislaved gumi története

A Gislaved abroncsmárka a svéd Gislaved városáról kapta a nevét, ahonnan származik. A Gislaved a Continental cégcsoport terméke, elsősorban téli gumijai kapcsán ismert. Gislaved a következő járművek számára elérhető: személy, kisteherautó.

 

Típusai:

Com*Speed (Kisteherautó - Nyári)
Euro*Frost 5 (Személy Felsőkategóriás - Téli )
Ultra*Speed (Személy Felsőkategóriás - Nyári)
Urban*Speed (Személy Gazdaságos - Nyári)

A cég 110 éves tapasztalattal rendelkezik, a roszabb állapotú utakon használt autógumik területén. A svéd látásmód biztosítékot ad arra, hogy a Gislaved autógumik teljes mértékben megállják a helyüket a skandináv minőségi elvárásokkal szemben. Termékeik minden havas teszten átmennek, és maximális biztonságot nyújtanak bármilyen időjárási viszonyok között. Gislaveds vezető pozícitó tölt be az új típusú gumik fejlesztési területén. A cég számára a legfontosabb szempontok a tökéletes tapadás, időjárástól függetlenül, a biztonság és a vezetési komfort. Gislaved összhangban van a felhasználó igényével, hogy a kerék bármilyen útviszonnyal képes legyen megbírkozni. 


 

 

Keresse meg autójához megfelelő Gislaved gumikat:

Gislaved logo