AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Firestone

Firestone gumik kedvezményes áron vásárolhatóak webáruházunkban, ismerje meg a Firestone márkát és keresse meg járművéhez megfelelő gumiabroncsokat.

Firestone gumik megbízható teljesítményűek, és megfizethető áron kínálják a Bridgestone szakértelmét a kis és közép kategóriás autók számára

A Bridgestone gumik gyártócsoportja amerikai eredetű, közép árkategóriás márkája, mely főleg európai gyárakban készül. A Firestone nyári és téli gumiabroncsok Amerikában a versenysportból ismertek, de Európában megtalálhatóak gyári első szerelésben is, népszerű autó modelleken. A Firestone 1900-ban, az Egyesült Államokban alapított gumiabroncs gyártó, 1988 óta a Bridgestone csoport tagja.

 

Keresse meg autójához megfelelő Bridgestone gumik:

Firestone gumi kereső árak

Firestone gumik: Firehawk SZ90 - nyárigumi

A Firehawk SZ90, a Firestone legújabb mintázata. A nagyszerű, sokoldalú, sportos teljesítmény kitűnő kezelhetőséggel párosulva vizes úton és szárazon is újfajta vezetési élményt nyújt. A Firestone gumik új, dinamikus, aszimmetrikus mintázata tökéletes egyensúlyt nyújt nedves és száraz körülmények között is. Kiváló kormányozhatóság. Kimagasló teljesítmény és kezelhetőség minden körülmények között. Modern és stílusos kialakítás

Firestone Multihawk - nyárigumi

Firestone Multihawk: A Firestone évtizedes tapasztalataira alapozott új abroncs. A Multihawk egy sokoldalú Firestone gumik kis-és közepes méretű autókhoz.
A Firestone Multihawk főbb jellemzői:

Kitűnő teljesítmény minden időjárási körülmény és útviszony között
Nagyon tartós, csendes és üzemanyag takarékos
Modern, stílusos megjelenés

Firestone gumik nyári bordázattal

Firestone Firehawk TZ300 - nyárigumi

A Firestone Firehawk TZ300 minden szempontból tökéletes gumiabroncs, amelyre a legnagyobb szükségben is lehet számítani. A Firehawk TZ300 kiválóan tapad minden körülmények között. Magas szintű biztonság és kényelem, robosztus, megbízható teljesítmény

Alacsony gördülési ellenállás, kedvező hatás az üzemanyag-fogyasztásra
Modern, stílusos megjelenés.

 

Firestone gumik speciális bordázata a jeges téli utakra

Firestone Winterhawk 2 EVO - téligumi

Kiemelkedő biztonságot nyújt latyakban, havon, sőt jeges úton, ugyanakkor jól kezelhető száraz útviszonyok közepette is. Az új mintaárok kialakítás jobb víz és latyak elvezetést biztosít, ezáltal növekszik a gumiabroncs tapadása. A sűrű, a futófelület teljes szélességében kialakított lamellák és keresztirányú élek növelik a téligumi kapaszkodási képességét. A középső blokkok között kialakított merevítő borda pontosabb kormányozhatóságot tesz lehetővé és kiváló egyenesfutást biztosít. A Winterhawk 2 továbbfejlesztett Firestone gumik változata.

Firestone Winterhawk 2V EVO - téligumi

Kimagasló biztonságot nyújt latyakban, havon, sőt jeges úton, ugyanakkor jól kezelhető száraz útviszonyok közepette is. Az új mintaárok kialakítás jobb víz és latyak elvezetést biztosít, ezáltal növekszik a Firestone gumik tapadása. A sűrű, a futófelület teljes szélességében kialakított lamellák és keresztirányú élek növelik a téligumi kapaszkodási képességét. A Winterhawk 2V továbbfejlesztett változata, aszimmetrikus kivitelben, nagyteljesítményű autókhoz.

Firestone téli gumik régen és most

Firestone Winterhawk - téligumi

Kimagasló biztonságot nyújt latyakban, havon, sőt jeges úton, ugyanakkor jól kezelhető száraz útviszonyok közepette is. Az új mintaárok kialakítás jobb víz és latyak elvezetést biztosít, ezáltal növekszik a gumiabroncs tapadása. A Firestone gumik sűrű, a futófelület teljes szélességében kialakított lamellák és keresztirányú élek növelik a gumi kapaszkodási képességét. A középső blokkok között kialakított merevítő borda pontosabb kormányozhatóságot tesz lehetővé és kiváló egyenesfutást biztosít. 

Firestone FW-930 - téligumi

Firestone gumik FW 930-t úgy alakították ki mind a gumikeverék összetételét, mind a gumiabroncs mintázatát, hogy a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsa a téli időszakban előforduló bármely környezetben. Az Uni-T technológia nedves és száraz útviszonyok között is nagy kényelmet és biztonságot garantál.