AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

BKT

BKT gumik széles választéka kedvezményes árakon. Az angol szakmai zsargonban Off-Highway tire névvel megkülönböztetett gumiabroncsokat a nehéz gépek, földmunkagépek, rakodógépek és mezőgazdasági munkagépek számára gyártják.

A BKT gumik az egyik legnagyobb nem közúti, ipari és mezőgazdasági gumiabroncsai a világon

BKT gumik márka ismertetőjeBKT márkanév alatt egy indiai, nem közúti forgalomban használt gumiabroncsokat gyártó vállalat rejtezik. Részesedése eléri a 9 százalékot, termelési értéke a 712 millió dollárt. BKT gumit 5 indiai gyárban állítja elő és 130 országban értékesíti, amihez az Egyesült Államokban, Kanadában és Európában vannak az értékesítés szervezésével foglalkozó leányvállalatai. A cég nem csak a gyártásra, de a kutatás-fejlesztésre is nagy figyelmet fordít, közben folyamatosan szélesíti a termékválasztékát. Így például a hagyományos munkagépek mellett a városi és kertészeti célgépek, mint például a locsoló, vagy úttisztító autók BKT gumik fejlesztésével és gyártásával is foglalkozik.

 

Keresse meg járművéhez megfelelő gumiabroncsokat:

BKT gumik ipari és mezőgazdasági gépekhez jó árakon

A BKT gumik erősen növelte a jelenlétét az építőiparban és a bányászatban is az utóbbi években. Ennek alapja az ezekben az iparágakban tapasztalható műszaki-technikai haladás, az új munkagépek és nagy teljesítményű bányagépek, valamint a hozzájuk tartozó speciális rakodó és szállítójárművek megjelenése volt. Ezek egyre nagyobb kapacitással rendelkeznek, egyre nagyobb mennyiségű anyag mozgatására képesek, ami természetesen folyamatosan növekvő igényeket és minőségi követelményeket támaszt a számukra gyártott gumiabroncsokkal szemben.