AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Aurora

 

Aurora gumiabroncsok

A kiváló minőségű koreai Aurora gumimárka egy középkategóriás termék, melyet hazánkban nagy szeretettel használnak az autósok, megbízhatósága és kedvező árfekvése miatt. A Hankook autógumi gyártó cég egyik leányvállalata, precíz munkával és szigorú minőségellenőrzés mellett készülnek gumiabroncsaik. A Hankook cég már 1941 óta jelen van a gumiabroncs gyártó iparban, és folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően széles termékkörével világméretű piacrészesedésre tett szert. Nyárigumi és téligumi gyártásával egyaránt foglalkozik személy, kisteher és 4x4/SUV autók számára.

 

Keresse meg autójához megfelelő Aurora gumiabroncsokat:

Aurora logo

Aurora gumi kereső

Az Aurora gumiabroncsok Koreában készülnek a Hankook gyártástechnológiával, szigorú minőségellenőrzés mellett. A gyártó közel hetven éves tapasztalttal rendelezik a gumiabroncs készítés terén, az elmúlt évek folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően ma már a világon az 5. legnagyobb gumi gyárnak számít
A kedvező árú abroncsok között az Aurora termékek kimagasló minőséget képviselnek. Megbízhatóságuk, egyenesfutásuk, szerelhetőségük, kopásállóságuk átlagon felüli. Elsősorban azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik középkategóriás minőséget keresnek nagyon kedvező áron.