AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Ventilátor választása.

Ventilátor nem egy van az autóban, de olyan, amelyiket ide-oda lehet elszerelni az utastérben nincs. Ezt magunknak kell beszereznünk, ha nagy melegben számítani akarunk a szolgáltatásaira. Böngésszen webáruházunk további belső felszerelési autós cikkek kínálatából!

Ventilátor az utastérben

Az autóban számos ventilátor üzemel, amelyek az esetek nagy részében a motor vagy az utastér temperálására szolgálnak. Normál körülmények között a külső levegőt az utastérbe fújó ventilátor vagy a légkondicionáló ventilátora elég ahhoz, hogy az utastérben elviselhető hőmérséklet uralkodjon az utazás ideje alatt. Vannak azonban olyan extrém meleg napok, és az utóbbi években ezek száma egyre nő, amikor a legnagyobb teljesítményű légkondicionáló is segítségre szorul, főleg, ha az autó tele van utassal, akik a nap melege mellet a testükkel maguk is fűtik az autó belsejét.


Vásárolja meg autójába szükséges ventilátort:


A mobil ventilátor szerepe

Autós ventilátor

 

Az autónk számára külön vásárolható mobil, tehát tetszés szerint könnyen és szinte bárhol rögzíthető, általában kis méretű és helyi hűtésre alkalmas ventilátor szerep elsősorban az, hogy kisegítse szélsőségesen meleg napokon az autónk normális hűtőrendszerét. Ez azt jelenti, hogy ezekkel a ventilátorokkal nem lehet pótolni az esetleg elromlott légkondicionáló berendezést. Viszont sokat lehet neki segíteni. Használata nagyon egyszerű. A szükséges energiát az autó szivargyújtóján keresztül kapja és akár kézben tartva, a légáramlatot a kívánt helyre irányítva is használható.