AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Tárolók választása.

Tárolók beszerzésével sokkal kényelmesebbé tehetjük az autózást, és – akármilyen hihetetlen -, de a funkcionális és könnyen kezelhető, egyszerűen áttekinthető tároló alkalmatosságok a biztonságunkat is növelik.

A tárolók funkciói

Az autókban használatos különféle tárolók arra szolgálnak, hogy az autózás közben erre vagy arra a célra használt apróságok, eszközök, tárgyak mindig kéznél legyenek és amikor szükség van rájuk, könnyen hozzájuk lehessen férni. Nem lényegtelen az autós tárolóknak az a funkciója sem, hogy magát a tárolt tárgyat is megóvják az elkallódástól, a sérüléstől.


Keresse meg autójához megfelelő Üzemanyag szívócsőt:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

A tárolók jelentős része egészen kis dolgok megőrzésére szolgál, mint például azok, amelyek az autó napellenzőjére vannak felszerelve, és amiben kényelmesen csak kisebb-nagyobb iratok, vékonyka tárgyak, egy szemöldökceruza egy rúzs, vagy egy jegyzetfüzet fér el. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A tárolók típusai

Autós tároló

Vannak természetesen az autó utasterében olyan speciális tárolók is, amelyek csak bizonyos dolgok elhelyezésére szolgálnak. Az egyik ilyen – talán mindenki által jól ismert -, a CD tároló, amelyben az utazás közben meghallgatni tervezett digitális hanghordozó lemezeket lehet tárolni. Itt látszik, hogy a tárolók óvják is a bennük elhelyezett tárgyakat, hiszen az autóban össze-vissza heverő, kallódó lemezek könnyen megsérülhetnek, ami kizárható egy CD-tartó használatával. A több funkciójú tárolók tipikus formája az utastéri speciális ülés táska, vagy az ennél is több feladatot ellátó tároló csomag. A tárolók egyik fontos tulajdonsága, hogy használatuk nem veszik túlzottan igénybe a vezető figyelmét, ezzel nem jelentenek veszélyforrást, sőt növelik az autózás biztonságát.