AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Multifunkciós kijelző választása.

Multifunkciós kijelző használatával az autó vezetéséhez szükséges információk és adatok egy helyen, egy kijelzőn jelennek meg, ami megkönnyíti a tájékozódást a beérkezett adatok között. Egyéb belső felszerelési autós cikkek is szükségesek autójába? Nálunk biztosan megtalálja, amire szükség van!

A multifunkciós kijelző jelentősége

A multifunkciós kijelző jelentősége abban rejlik, hogy nem csak egy helyen, könnyebben kezelhető és áttekinthetőbb módon jelenít meg több adatot, de ezek az információk egy pillantással összefüggésükben is értékelhetővé válnak. Vegyük a külső és a belső hőmérsékletet. Tegyük fel, hogy a belső hőmérséklet 20 fok C. Amennyiben a külső hőmérséklet ezzel szemben – 10 fok C akkor jól működik a fűtés, minden rendben. Ugyanez a 20 fok C + 38 fok C külső hőmérséklet esetében már mélyhűtést jelent a nyári kánikulában és könnyen megfázást okozhat, vagyis túl hideg van a kocsiban. 


 


A multifunkciós kijelző használata

Multifunkciós kijelző

 

A multifunkciós kijelző használata egyszerű, mert a hozzákapcsolt szenzorok adatait jól elkülönítve jeleníti meg, miközben – a már említett módon – lehetővé teszi az adatok komplex értelmezését, és az ebből eredőt helyes következtetések levonását, abban az esetben is, amikor az esetleges vészhelyzetnek még nyoma sincs, de a vezető már az adatok összességére alapozva felkészülhet ilyesmire. Ha ugyanis, téli estén a külső hőmérő 18 órakor 1-2 fok körüli külső hőmérsékletet mutat, akkor nyugodtan lehet fagyos, csúszós útra számítani rövid időn belül.