AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Kormány tekerő gomb választása.

Kormány tekerő gomb könnyítheti meg bizonyos helyzetekben a kormányzást. Ez az egyik népszerű termék a kényelmünket szolgáló belső felszerelési autós cikkek között. 

Kormány tekerő gomb megkönnyíti a kormányzást

A kormányzás megkönnyítésére a kormány tekerő gomb segítségével főleg a nehéz haszonjárműveken, teherautókon,  gazdasági és ipari járműveken, munkagépeken vagy akár traktorokon van szükség, de gyakran használják személygépkocsikon is. Mindegyik esetben megkönnyíti a kormány forgatását, ezért például parkolásnál kifejezetten jól jöhet.


Keresse meg autójához megfelelő kormány tekerő gombot:

1 2 > 
1 2 > 

Azoknak különösen sokat segített, akik rengeteget tolatnak szűk helyeken például egy nyergesvontatóval. A lényeg, hogy így egy kézzel is kormányozható a jármű, kanyarban is megfelelő mértékig, gond nélkül tekerhető a kormány.

Különféle kormány tekerő gombok között lehet válogatni

Kormány tekerő gomb

A kormány tekerő gombnak nemcsak praktikusnak kell lennie, hanem az autónk belsejéhez is illeszkednie kell, a megjelenése sem mellékes szempont. Webáruházunkban többféle kormány tekerő gomb közül lehet válogatni, az Autoplustuning és a Td márkájúakat ajánljuk a figyelmükbe. Van köztük univerzális kormány tekerő gomb, amelyet szinte bármely autótípusban használhatunk, van amelyet praktikus bilinccsel vagy csavarral lehet felerősíteni a kormányra és van amely acélból, krómból, karbonszálas műanyagból, vagy mintás fából készült.