AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Kézifék és kormány védő választása.

Kézifék és kormány védő lapocska használatával hosszú időn keresztül olyan állapotban tarthatjuk a kézifék fogóját és a kormánykereket is, mintha teljesen újak lennének. Webáruházunk teljes belső felszerelési autós cikkek kínálata itt érhető el.

A kézifék és kormány védő szerepe

A kézifék és kormány védő szerepe egyrészt a két alkatrész védelme a kopástól és az elszennyeződéstől. Másrészt azonban igényes kivitelezésük miatt akár azt is mondhatnánk, hogy legalább ilyen mértékben szolgálják az autó belsejének eleganciáját is.


 


Ezek a kis – általában – szövet lapocskák ugyanis színben az autóhoz igazítva vannak kialakítva és gyakran a márkára jellemző díszítést is tartalmaznak, ami azért nem kötelező, mert az anyagba vitt minta, extra esetben akár a tulajdonos monogramja is lehet.

A kézifék és kormány védő működése

Kézifék és kormány védő

 

A kézifék és kormány védő, - ami üzemen kívül egy szövetlapra emlékeztet, némi díszítéssel - használata alkalmával rendszerint tépőzár segítségével erősíthető fel a helyére, a kormányra vagy a kézifékre. Mellesleg – azon kívül, hogy védi a két alkatrészt – az autó vezetője kezének is kellemes élményt szerez puhaságával és azzal, hogy használatával könnyen lehet a kormányt forgatni, a kéziféket behúzni, vagy kiengedni, mert a kéz sem a kormányon sem a kéziféken nem csúszik meg, még akkor sem ha izzadt.