AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Fejpárna választása.

Az autóban használható fejpárnák használata által az utazás kényelmes és pihentető lehet. Az autós fejpárnak teljesen hasonlítanak a hagyományos párnákhoz, csupán formában különböznek.

A fejpárna tulajdonságai

Az autós fejpárna ülő helyzetben használható, és a legtöbb esetben ezek a párnák felfújhatóak, így a keménységét mindenki úgy állíthatja be, hogy megfelelő legyen. A párnát bármikor ki lehet mosni, és mosás után gondtalanul használható. A párna könnyedén összecsukható, ha ki engedi belőle a levegőt, ezért kicsi táskában is elfér, és bárhova megy, magával viheti. A termék belseje poliészterből készül, külsőleg pedig plüss anyaggal van bevonva, ezáltal is kényezteti a rajta pihenő embert. A fejpárna formája patkó vagy henger alakú, ezért megfelelő alátámasztást ad a fejnek, használata után garantált, hogy nem fog nyak fájdalom jelentkezni. A fejpárna különböző színekben vásárolható meg, így mindenki megtalálhatja a stílusához illő darabot.


Keresse meg az autójához megfelelő fejpárnát:


Fejpárna a kellemes utazásért

A fejpárnát a család bármely tagja használhatja, mivel hatása csupán a kényelmes pihenés. Hosszú utazás során a pihenés kényelmetlen, ám a fejpárna segít abban, hogy az utazás során is pihentetően lehessen pihenni. Azzal, hogy a fejpárna alátámasztja a fejet és a nyakat, a pihenés nyugodt, kellemes lesz. Vannak olyan fejpárnák is, amelyek könnyedén az autó üléséhez rögzíthető, így minden utazás alkalmával kéznél lesz. Nem minden típusú fejpárnát használhat a jármű vezetője, ám az utasok minden féle párnát kényelmesen használhatnak. A fejpárna megteremti azokat a körülményeket, amelyek, ahhoz szükségesek, hogy az autóban is kényelmesen lehessen pihenni, aludni, a termék használható TV nézés, utazás alkalmával.