AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Csomagrögzítők választása.

Csomagrögzítők gondoskodnak arról, hogy utazás közben az autó belsejében szállított tárgyak fékezés, vagy egyéb hirtelen manőver alkalmával is a helyükön maradjanak, véletlenül se károsodjanak, sérülést ne okozzanak. A csomagrögzítők mellett egyéb külső felszerelési autós cikkek választéka is rendelhető áruházunkból, böngésszen a teljes kínálatból!

Csomagrögzítők az autó belsejében

Mindenki számára magától értetődik, hogy az autó tetején a csomagtartón szállított tárgyat erősen rögzíteni kell, nehogy leessen, és tönkre menjen, vagy balesetet okozzon. Nem annyira nyilvánvaló, bár ugyancsak egyértelmű, hogy hasonló gondossággal kell eljárni az autó belsejében szállított dolgokkal, főleg a nehezebbekkel és mindenek előtt az utastérbe kerülőkkel. A csomagtartóban nem rögzített sörös- vagy borosüvegek tartalma legfeljebb elvész, összekoszolja az autót, de nagyobb kárt nem okoz, bár a szilánkok és a kifolyt dolgok eltávolítása nem egyszerű. Az utastérben ugyanezek a tárgyak, ha baleset, vagy erős fékezés miatt a tehetetlenségüknél fogva a vezetőbe, vagy az utasokba csapódnak, már komoly sérülések forrásai lehetnek.


Válogasson az autójába szükséges csomagrögzítők között:


A csomagrögzítők szerepe

Csomagrögzítő gumipókAz általános szabály az, hogy az utastér az utasok számára fenntartott hely, árut és bármilyen tárgyat – ha egy mód van rá – a csomagtartóban szállítunk. Az van erre a célra kitalálva. Az utazás közben azonban a hirtelen manőverek, egy erős fékezés esetén a csomagtartóban szállított dolgok is felgyorsulhatnak és a karosszériához csapódhatnak. Ezért tanácsok ezeket rögzíteni. Mivel gyakran kisebb tárgyakról van szó, a legpraktikusabb a csomagrögzítő háló vagy egyéb csomagrögzítők használata. Ezek a csomagrögzítők megakadályozzák, hogy a kisebb nagyobb tárgyak ide-oda csapódjanak, csúszkáljanak a csomagtartóban.