AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Belső felszerelési autós cikkek - Autós hűtő választása.

Autós hűtő teszi lehetővé, hogy hosszabb útra magunkkal vihessük a konyhai hűtőszekrény kisebb kiadását, és a hűtött tárolást igénylő élelmiszerek mellet, bárhol, bármikor hideg italokat fogyaszthassunk. Az autós hűtő mellett természetesen más termékeket is forgalmazunk, tekintse meg teljes belső felszerelési autós cikkek kínálatunkat!

Az autós hűtő feladata

Az autós hűtő feladata, hogy a kocsiban, 180 kilométeres sebességnél is otthon érezzük magunkat és mintha a konyhában vagy az otthoni bárpultunk előtt állnánk, magunkhoz vehessük a kedvelt ételeinket és italainkat, - ha nem vezetünk – akár azokat a bizonyos alkohol tartalmúakat is, mégpedig a fogyasztásra ajánlott alacsony hőmérsékleten. Az autós hűtők természetesen lényegesen kisebb befogadóképességűek és a hűtési kapacitásuk is elmarad egy háztartási hűtőétől, de nem is az a feladatuk, mint annak, hiszen csak az út közben elfogyasztandó ételek és italok átmeneti hűtött tárolására vannak kitalálva.


 

Az autós hűtő működése

Autós hűtő

Az autós hűtő működésében nincsen semmi új, mert pont azoknak az elveknek megfelelően teszi a dolgát, mint az, amelyik otthon a konyhában áll. Abban tér el attól, hogy nem a 230 Voltos hálózati váltóáram, hanem 12 Voltos egyenáram szolgáltatja a hűtéshez szükséges energiát az autó akkumulátoráról. Ez határozza meg az autós hűtő kapacitásának határait, de arra is figyelmeztet, hogy számolnunk kell a hűtés többlet energiaigényével, ami az autó fogyasztásában is megjelenik, pont úgy, mint amikor a légkondicionáló okoz nagyobb üzemanyag felhasználást.